Logo Zoeken

Prikkels - Eerste indrukken

5 april 2017André Manning

Best wel spannend hoor, twee dagen geleden begonnen op het Logeion-bureau in Den Haag, net als de nieuwe projectleider programmering Marc Konings. En naast de gebruikelijke rituelen die horen bij een nieuwe baan, zoals de kennismaking met nieuwe collega’s, een ander koffiezetapparaat en een nieuwe laptop (met een ongelooflijk hippe beschermhoes) op mijn eerste werkdag ook door Folkert meegenomen naar het ANP in Rijswijk om te kijken hoe we in de toekomst meer samen kunnen werken. En waar wil ik me dan, samen met de rest van het team en het bestuur, mee bezig houden en mijn energie in steken? In a nutshell, om Logeion verder te laten groeien. Groeien in de meest praktische zin van het woord, meer leden dus. Maar het betekent ook dat ik ervoor ga om de vereniging te laten groeien als de autoriteit op het gebied van communicatie.

Andre Manning blog.jpg

Een vereniging met een duidelijk en aantrekkelijk profiel en een ijzersterke programmering. In mijn ogen moet Logeion een vereniging zijn die iedere communicatie professional in Nederland iets te bieden heeft. Of je nu net begonnen bent of door de wol geverfd, of je nu als zelfstandige werkt of leiding geeft aan een grote communicatie-afdeling. Interne communicatie, crisiscommunicatie, communicatie in de zorg of overheidscommunicatie. Het maakt allemaal niet uit. Logeion heeft de leden, de kennis en de ervaring om iedere communicatieprofessional iets te kunnen bieden. Met swingende activiteiten waar je elkaar graag tegenkomt om van elkaar te leren, maar ook omdat het gewoon erg leuk is.

En dat gaan we natuurlijk ook aan den lijve ervaren op donderdag 1 juni, tijdens C-DAY. Het programma is bijna helemaal rond. De Communicatieman/vrouw van het Jaar en het CommunicatieTalent worden die dag natuurlijk bekendgemaakt en we hebben een bijzonder aansprekende keynote speaker kunnen strikken; Cody Keenan, de drijvende kracht achter veel van de speeches die Barack Obama de afgelopen jaren heeft gegeven. De aanmeldingen stromen binnen en ik hoop natuurlijk op een meer dan volle bak. Ook omdat ik dan met veel van jullie persoonlijk kan kennismaken. Maar dat kan gewoon ook via amanning@logeion.nl, LinkedIn of Twitter, telefoon of tijdens activiteiten die de komende weken worden georganiseerd. En om op die manier zoveel mogelijk van jullie te horen welke stappen we als vereniging moeten zetten.