Logo Zoeken

'ICT als gamechanger: hoe nieuwe technologieën onze manier van communiceren beïnvloeden'

5 oktober 2016Jade Wissink

Wat is de kracht van anderen het verhaal laten vertellen via social media in grote infrastructurele projecten? En hoe kan je nieuwe communicatietechnieken gebruiken om je omgeving echt te betrekken ín je communicatie? Bij de Neerlands Diep Zomerborrel eind augustus verzorgde Jade Wissink een TechTalk over ICT als gamechanger in communicatie.

Jade-wissink.jpg

Aan de hand van 'slechte' en 'goede' voorbeelden laat ze zien dat je geloofwaardiger bent als organisatie wanneer je evenwicht brengt in je verhaal door echt te luisteren en anderen het verhaal te laten vertellen. En dat je door slim gebruik te maken van al die online 'luistertechnieken' continu je producten en diensten kunt verbeteren - als je tenminste wat met dat luisteren doet, natuurlijk. Tot slot behaal je ook tijdwinst en meer draagvlak bij je omgeving wanneer je als organisatie online de dialoog faciliteert en daarin participeert.

Dus: doe mee, be social, ook in de bouw! Link naar mijn filmpje:
https://www.youtube.com/watch?v=0QyAMkUKnpU&list=PLqtxV_nflpjq82DHAdFd9m_J-832ts9A_&index=3