Logo Zoeken

Logeion Young Professionals: focus op groeien en bloeien!

12 februari 2014Charlotte Bouman

De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer voorbij gevlogen. Nog niet zo lang geleden stonden we aan de vooravond van de jaarwisseling. Een nieuw jaar biedt altijd weer nieuwe kansen. Zo zijn we dit jaar met Logeion Young Professionals alweer bijna twee jaar op weg. De community staat: nu wordt het tijd om te groeien en bloeien.

LOGNW_Charlotte-bouman-blog.jpg

Als ik nog even terugdenk aan 2013 dan hebben we al mooie dingen bereikt. Tijdens onze bijeenkomsten stonden we stil bij hoe je als young professional een strategische positie kunt innemen. We leerden meer over het werk van een lobbyist bij Bits of Freedom en als klap op de vuurpijl waren we te gast bij Andre Manning, communicatiedirecteur van Philips. Daar leerden we met meer dan 100 Logeion-leden hoe je accountable kunt zijn als professional. En daar bleef het niet bij, naast de stevige vakinhoudelijke bijeenkomsten waren er ook gezellige netwerkbijeenkomsten. Want elkaar ontmoeten en je verhalen delen blijft inspirerend!

In 2013 zijn we begonnen met zaaien, en zo wordt 2014 het jaar van Logeion Young Professionals: een jaar van groeien en bloeien. Groei staat dan ook centraal in onze focus tot 2015. Dat begint met drie nieuwe bestuursleden. Een frisse blik van young professionals die zich bij ons aan sluiten. Zij bieden inspiratie, nieuwe inzichten en nieuwe kansen.

Deze nieuwe bestuursleden gaan zich richten op het uitbreiden van ons netwerk en zichtbaarheid. Ons doel is om te bouwen aan relaties met externe partijen en om meer leden aan te trekken. Daarnaast blijven we de successen van afgelopen jaar gewoon doorzetten, vakinhoudelijke bijeenkomsten over onderwerpen die relevant zijn voor young professionals.

Ik heb ontzettend veel zin in komend jaar en kijk er naar uit om samen met het bestuur mooie dingen voor onze leden te doen.