Logo Zoeken
Masterclass Amersfoort

Draagvlak al geregeld? (= volgeboekt!)

woensdag 31 januari 2024 van 13:30 uur tot 17:30 uur

Locatie

Atelier300c Amersfoort
Soesterweg 300c
3812 BH Amersfoort

Deelnemers

Benieuwd wie er al aangemeld zijn?

Bekijk alle deelnemers
shutterstock_223127323.jpg

Bij veranderingen in organisaties wordt de rol van interne communicatie zowel overschat: “Het is een lastige verandering, maar jullie van communicatie kunnen het draagvlak toch regelen?’ als onderschat: ‘we hebben een enorme verandering in gang gezet, kun je daar een artikeltje over plaatsen op intranet?’

In deze masterclass bespreekt Monica Wigman hoe je per verandering de aanknopingspunten kunt vinden voor een effectieve communicatieaanpak. Het belang van een goede analyse: wat is nu eigenlijk de verandering precies en wat is de vraag aan communicatie? Sluit dat op elkaar aan?

Het bekijken van de opdrachtgever als je belangrijkste doelgroep: hoe krijg je draagvlak voor je strategie? Wat kunnen we leren van de enorme kennisexplosie over veranderen en ons gedrag en hoe zetten we dat slim in voor onze communicatiestrategie? Welke nieuwe methodieken zijn er en hoe kun je die intern inzetten? Of hoe kun je ermee spelen?

Zij benoemt 15 rollen voor de communicatieprofessional. Welke passen jou zodat je in een snel veranderende wereld ook wendbaar en van toegevoegde waarde blijft als communicatieprofessional?

Deze masterclass is voor elke communicatieprofessional die concreet aan de slag wil (of moet) met gedragsverandering in de eigen organisatie.

Gratis voor alle deelnemers

boek monica wigman

Draagvlak al geregeld? het nieuwe boek van Monica Wigman. Alle deelnemers ontvangen het boek na afloop van de masterclass.

Programma
13.30-14.00 Inloop met koffie en thee
14.00-15.30 Masterclass deel 1
15.30-16.00 Pauze
16.00-17.30 Masterclass deel 2
17.30-18.00 Napraten met drankje

Over de sprekers

LOGNW_Monica Wigman_vierkant.jpg

Monica Wigman

Monica Wigman is senior communicatieadviseur en heeft meer dan 30 jaar ervaring met opgaven op het snijvlak van organisatiekunde en communicatie. Monica geeft regelmatig workshops en bracht in 2011 haar boek ‘Regel jij het draagvlak’ uit, een praktisch handboek waarin zij op basis van haar ervaring en expertise de communicatieadviseur handvaten geeft: hoe doe je dat nou in de praktijk? Eind 2023 verschijnt haar nieuwe boek "Draagvlak al geregeld?'. Ze werkte de afgelopen jaren onder meer aan veranderopgaven bij CBR, Gemeente Den Haag, NS en de Belastingdienst.

Atelier300c Amersfoort

Soesterweg 300c
3812 BH AMERSFOORT
Bekijk op Google Maps

Bereikbaarheid
Atelier300c is gelegen op het terrein “de Wagenwerkplaats” vlak achter station Amersfoort Centraal. Klik hier voor een plattegrond van het terrein.

Openbaar vervoer
Atelier300c bevindt zich op 8 minuten lopen vanaf station Amersfoort Centraal, neem uitgang Noordzijde. Wanneer je naar buiten loopt, ga je meteen linksaf. Volg de weg (links zie je de Rijtuigenloods), aan het einde rechtsaf en daarna naar links. Loop rechtdoor tussen de gebouwen door. Aan je linkerhand bevindt zich, tegenover het Centraal Ketelhuis, Atelier300c.

Auto en parkeren
Op het terrein “de Wagenwerkplaats” zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar en er is een laadpaal voor elektrische auto’s.

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: 130,00 
Young Logeion: € 65,00
Niet-leden: € 260,00

Prijzen zijn exclusief btw. Inclusief het boek 'Draagvlak al geregeld?'. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 16 januari 2024.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.