Logo Zoeken
Masterclass Amersfoort

Hoe je mensen wel beweegt (in het onbewuste brein) = volgeboekt

dinsdag 6 februari 2024 van 13:30 uur tot 18:00 uur

Locatie

Atelier300c Amersfoort
Soesterweg 300c
3812 BH Amersfoort

Deelnemers

Benieuwd wie er al aangemeld zijn?

Bekijk alle deelnemers
Richting.jpg

Gedragsverandering? Dat lijkt een harde dobber. We proberen belang en urgentie te creëren. We werken aan intrinsieke motivatie. Aan proactieve mensen die vanuit eigenaarschap ander gedrag gaan vertonen. Waarom lijkt het zo lastig?

Massaal maken we dezelfde systematische denkfout in onze communicatie. En daarmee houden we onszelf tegen. We denken dat we een ander kunnen bewegen als we de relevantie van de verandering goed voor het voetlicht brengen. Alsof onze gesprekspartner rationeel is. Doordat we vertellen, motiveren, uitleggen, aantonen en storytellen blijft de urgentie, het belang én de beweging bij ons: we leuren en sleuren.

Met het wetenschappelijk fundament van Daniel Kahneman als grondslag, biedt Genieke Hertoghs inzicht in hoe je mensen écht bereikt. Hoe je eerst ‘in positie komt’ in het onbewuste brein van de ander. Hoe je daar vervolgens verbinding, eigenaarschap en zelfs gedragsverandering op gang brengt. Als je het eenmaal snapt én je hebt je eigen ego onder controle, dan is daadwerkelijke gedragsverandering eenvoudig.

Deze masterclass is voor elke communicatieprofessional die concreet aan de slag wil (of moet) met gedragsverandering in de eigen organisatie.

Gratis voor alle deelnemers

boek

Don't push me - Hoe je mensen wel beweegt van Genieke Hertoghs. Alle deelnemers ontvangen het boek na afloop van de masterclass.

Programma
13.30-14.00 Inloop met koffie en thee
14.00-15.30 Masterclass deel 1
15.30-16.00 Pauze
16.00-17.30 Masterclass deel 2
17.30-18.00 Napraten met drankje

Over de sprekers

foto Genieke.jpg

Genieke Hertoghs

Genieke Hertoghs is founding parent van het gedachtegoed Subconscious Impact. Een visie én set met concrete technieken om een ander te bereiken in het onbewuste brein. Door het toepassen van het gedachtegoed kun je verbinding, motivatie, eigenaarschap en zelfs gedragsverandering op gang brengen bij een ander. Genieke is keynotespreker, auteur van 'Impact: de kracht van onzichtbare invloed (2018)' en 'Don’t push me! Hoe je mensen wél beweegt!’ (2023). Haar organisatie Subconscious Impact leidt professionals op in dit gedachtegoed. Ook was zij drie jaar lang bestuurslid van Logeion (2013-2016).

Atelier300c Amersfoort

Soesterweg 300c
3812 BH AMERSFOORT
Bekijk op Google Maps

Bereikbaarheid
Atelier300c is gelegen op het terrein “de Wagenwerkplaats” vlak achter station Amersfoort Centraal. Klik hier voor een plattegrond van het terrein.

Openbaar vervoer
Atelier300c bevindt zich op 8 minuten lopen vanaf station Amersfoort Centraal, neem uitgang Noordzijde. Wanneer je naar buiten loopt, ga je meteen linksaf. Volg de weg (links zie je de Rijtuigenloods), aan het einde rechtsaf en daarna naar links. Loop rechtdoor tussen de gebouwen door. Aan je linkerhand bevindt zich, tegenover het Centraal Ketelhuis, Atelier300c.

Auto en parkeren
Op het terrein “de Wagenwerkplaats” zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar en er is een laadpaal voor elektrische auto’s.

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: 130,00 
Young Logeion: € 65,00
Niet-leden: € 260,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 22 januari 2024.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.