Over De impact van reputatiemanagement op een succesvolle organisatie

De impact van reputatiemanagement op een succesvolle organisatie

Een inspirerende middag met prof. dr. Cees van Riel

Het kan nog net voor de kerstvakantie, terug in de collegebanken! En het onderwerp is actueler dan ooit, reputatiemanagement. Op dinsdag 19 december verzorgt prof. dr. Cees van Riel in Rotterdam hierover een CommunicatieCollege. Van Riel is hoogleraar Corporate Communication en directeur van het Corporate Communication Center aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en daarnaast co-founder / managing director van het Reputation Institute. Hij staat bekend als een van de grondleggers van het corporate communicatievak en als een pionier op het gebied van reputatiemanagement. Tijdens zijn college praat hij ons bij over de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Het is een open college waarvan de inhoud afgestemd is op senior communicatie professionals. Een goede basiskennis van het vak is dus vereist.

Aan de hand van praktische voorbeelden uit binnen –en buitenland laat Van Riel zien hoe reputatiemanagement bij kan dragen aan het antwoord op verschillende vraagstukken waar organisaties voor komen te staan. Tijdens zijn college laat hij ons bijvoorbeeld zien hoe data over reputatie zijn te integreren in het salariëringsproces van leden van het topmanagement.

Na de pauze is er volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan onder leiding van Bea Aarnoutse, managing partner bij Proof en auteur van het in 2016 verschenen boek Alignment 2.0. Want vragen zijn er genoeg, bijvoorbeeld:

  • Wat is de toegevoegde waarde van reputatiemanagement, vanuit een financieel en maatschappelijk oogpunt?
  • Welke wetenschappelijke literatuur legt reputatiemanagement op een heldere en toegankelijke manier uit?
  • Wat zijn de trends op het gebied van reputatiemanagement?
  • Welke organisaties lopen voorop wanneer het gaat om reputatiemanagement?
  • Hoe kunnen we reputatie op een goede manier meten? En, hoe kunnen we deze resultaten gebruiken in de praktijk?

Kortom, voldoende ingrediënten voor een stevige en inspirerende middag over reputatiemanagement! Reageer snel, want de ervaring leert dat de CommunicatieCollege’s van Cees van Riel erg populair zijn.


Dit CommunicatieCollege is een initiatief binnen het Centrum Strategische Communicatie van Logeion, de plek waar de communicatiewetenschap en de praktijk elkaar ontmoeten.Het Centrum voor Strategische Communicatie Logeion is de plek waar de communicatiewetenschap en de praktijk elkaar ontmoeten. Onderzoekers en docenten van universiteiten, hogescholen, particuliere onderwijsinstellingen en communicatieprofessionals verkennen elkaars werkterrein, delen kennis en ontwikkelen samen relevante onderzoeksvragen. De verdieping en verrijking die deze ontmoetingen opleveren geven richting aan de verdere professionalisering van het vak communicatie.

Voor meer informatie, zie de website van het Centrum voor Strategische Communicatie.Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 130,00

Kostenoverzicht:
Leden: 65,00
Logeion Young Professionals: € 32,50
Niet-leden: € 130,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 11 december 2017.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen