Logo Zoeken
Masterclass Amersfoort

Omgevingscommunicatie en participatie

donderdag 16 mei 2024 van 13:30 uur tot 17:00 uur

Locatie

Atelier300c Amersfoort
Soesterweg 300c
3812 BH Amersfoort

Deelnemers

Benieuwd wie er al aangemeld zijn?

Bekijk alle deelnemers
Mensen lopen.jpg

In ons piepkleine en drukke land willen we elke vierkante meter benutten om te wonen, een pijp in de grond te steken, een windmolen te plaatsen, te recreëren of de natuur ruimte te geven. Vaak botsen daarbij de belangen. Tussen burgers en overheden, tussen ondernemers en omwonenden, tussen natuur en industrie, tussen overheden en ondernemers, en ook tussen overheden onderling. Plannen en projecten vertragen of sneuvelen zelfs als je de omgeving niet ‘mee’ krijgt.

We leren steeds meer over complexe omgevingsprocessen. Heel vaak loopt het goed. Maar we varen nog té vaak op onderbuikgevoel, goede intenties en snel schakelen. En dat is niet altijd goed genoeg. Dan verliezen we het vertrouwen van de omgeving - en win dat dan maar weer eens terug!

Dit is een actieve masterclass voor elke communicatieprofessional die werkt aan complexe projecten of vraagstukken met veel (interne en externe) stakeholders. Monique Broekhoff komt in deze middag met een goed onderbouwde theorie, veel praktische handvatten en vooral ook met veel aandacht voor jouw rol in het omgevingsproces.

Gratis voor alle deelnemers

boek omgevingscommunicatie

Omgevingscommunicatie en participatie van Monique Broekhoff. Alle deelnemers ontvangen het boek na afloop van de masterclass.

Programma
13.00-13.30 Inloop met koffie en thee
13.30-15.00 Masterclass deel 1
15.00-15.30 Pauze
15.30-17.00 Masterclass deel 2
17.00-17.30 Napraten met drankje

Over de sprekers

Foto close up.jpg

Monique Broekhoff

Monique Broekhoff is gespecialiseerd in strategisch omgevingsmanagement (SOM), omgevingscommunicatie (COM) en verandertrajecten. Sinds 25 jaar werkt zij als adviseur voor bedrijven, ministeries, gemeenten, politie, woningcorporaties, waterschappen, netbeheerders, faunabeheereenheden en natuurorganisaties. Ze geeft trainingen ’SOM-COM’, ontwikkelt serious games en begeleidt organisaties die omgevingsgericht willen werken. Haar kennis, inzichten en ervaringen deelt ze met veel plezier in haar boek ‘Omgevingscommunicatie en participatie, een praktisch stappenplan’ (december 2023).

Atelier300c Amersfoort

Soesterweg 300c
3812 BH AMERSFOORT
Bekijk op Google Maps

Bereikbaarheid
Atelier300c is gelegen op het terrein “de Wagenwerkplaats” vlak achter station Amersfoort Centraal. Klik hier voor een plattegrond van het terrein.

Openbaar vervoer
Atelier300c bevindt zich op 8 minuten lopen vanaf station Amersfoort Centraal, neem uitgang Noordzijde. Wanneer je naar buiten loopt, ga je meteen linksaf. Volg de weg (links zie je de Rijtuigenloods), aan het einde rechtsaf en daarna naar links. Loop rechtdoor tussen de gebouwen door. Aan je linkerhand bevindt zich, tegenover het Centraal Ketelhuis, Atelier300c.

Auto en parkeren
Op het terrein “de Wagenwerkplaats” zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar en er is een laadpaal voor elektrische auto’s.

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: 130,00 
Young Logeion: € 65,00
Niet-leden: € 260,00

Prijzen zijn exclusief btw. Inclusief het boek 'Omgevingscommunicatie & participatie'. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 1 mei 2024.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.