Logo Zoeken
Vakimpuls Online

Meer AI in je communicatiestrategie

maandag 3 juni 2024 van 15:30 uur tot 16:30 uur
AI vrouw laptop kleur.jpg

Gebruik jij als communicatieprofessional Artificial Intelligence (AI) vooral om content te creëren? Dan laat je misschien kansen liggen, want met AI kun je meer in jouw dagelijkse praktijk. Hoe vergroot je de impact van jouw communicatie met AI? Bieden AI-toepassingen ook mogelijkheden om je als professional steviger op de kaart zetten?

Leon Batenburg en Sicko van Dijk (beiden Beaumont Communicatie & Management) nemen je mee in diverse AI-mogelijkheden die voor jou als communicatieprofessional behulpzaam kunnen zijn. Je komt te weten bij welke bouwstenen van jouw communicatiestrategie je AI-toepassingen effectief inzet. Aan de hand van cases uit de communicatiepraktijk laten zij zien dat AI veel meer is dan een veredelde spel-, schrijf -en zoekmachine. 

Sicko van Dijk en Leon Batenburg hebben sinds de lancering van de eerste chatrobots AI zich ingezet voor verschillende communicatie -en participatietrajecten bij grote en kleine opdrachtgevers. 

Na deze online vakimpuls heb je concrete inspiratie hoe je AI beter kunt gebruiken in je communicatiestrategie. 

Over de sprekers

Leon Batenburg.png

Leon Batenburg

Leon is werkzaam als allround communicatieadviseur bij Beaumont. Van (online) campagnes tot projecten op het gebied van communicatie en participatie. Leon ontwikkelt plannen, begeleidt en adviseert over het ontwikkelen van middelen. Daarnaast organiseert en faciliteert hij (online) bijeenkomsten. Dit alles doet hij met enthousiasme, betrokken en vanuit een grote interesse.
Sicko van Dijk.png

Sicko van Dijk

Sicko is werkzaam als conceptontwikkelaar en copywriter bij Beaumont. Hij combineert ervaring in creatieve adviesprocessen met grondige kennis van communicatiemanagement. Hij weet gevoelige, complexe of technische onderwerpen onder woorden te brengen en in creatieve concepten te vertalen. Hij verzorgt tekstproducties en animaties in het Nederlands en Engels. Van sfeerimpressies en storytelling tot interviews en puntige samenvattingen van strategische ontwikkelingen in verschillende sectoren. Daarnaast ontwikkelt hij spellen of serious games die bij het ontwikkelen van beleid versneld inzicht geven in belangen, beleidskeuzes, consequenties en hoe de processen verlopen.

Prijzen

Niet-Leden
€ 50,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 25,00
Young Logeion (leden tot 30 jaar): € 12,50
Niet-leden: € 50,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 19 mei 2024. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.