Logo Zoeken
Algemeen Driebergen-Rijsenburg

Middagseminar: Gebruik je stem - Shortcuts naar overtuigingskracht

donderdag 15 december 2022 van 12:30 uur tot 17:00 uur

Locatie

Landgoed de Horst
De Horst 1
3971 KR Driebergen-Rijsenburg
Pcaelle in actie (MB 2019 - foto RJ).jpg

Rond stemgebruik bestaan de mythes: ‘Je klinkt zoals je bent’ en ‘je praat nou eenmaal zoals je praat’. Weinig mensen staan stil bij de invloed die onze stem heeft. Het goede nieuws: je kunt alles met je stem, bovendien kosteloos en altijd bij je. 

Leer de feiten en fijne tips van Pacelle van Goethem, gedragswetenschapper en overtuigexpert bij True Persuasion. We gaan samen met haar op zoek naar inzichten en praktische toepassingen. Alles geïllustreerd met verrassende videofragmenten, verbluffende inkijkjes en hilarisch doeltreffende tips.

Een onweerstaanbare stem?
Rond stemgebruik bestaan de mythes: ‘Je klinkt zoals je bent’ en ‘je praat nou eenmaal zoals je praat’. Weinig mensen staan stil bij de invloed die onze stem heeft. De stemsociologie doet onderzoek naar de invloed van onze stem, adem en articulatie.

Pacelle van Goethem, gedragswetenschapper en overtuigexpert bij True Persuasion, neemt je in dit middagseminar mee in de stemsociologie en beïnvloedingspsychologie

Inzicht en zelf aan de slag
We gaan samen met Pacelle op zoek naar inzichten en praktische toepassingen. Alles geïllustreerd met video/audiofragmenten, verbluffende inkijkjes en hilarisch doeltreffende tips.

Het succes van Mark Rutte, Eva Jinek en Ed Sheeran. Het gezag van Ivo Opstelten en Margaret Thatcher. Het opvallende van Marc-Marie Huijbregts en Francis van Broekhuizen. Het vertrouwde van Ilse de Lange en Klaas Dijkhoff. Onze stem bepaalt hoe we overkomen. Al zit ons pak goed en zeggen we verstandige dingen, de toon bepaalt de muziek. Onweerstaanbaar worden, verleiden en serieus genomen worden: het kan met je stem.

Vragen die aan bod komen:

  • Hoe werken stem, adem, articulatie? Over stemfysiologie.
  • Welk effect hebben stem, adem en articulatie in communicatie, imago en opiniëring?
  • Wat betekent dit voor de invloed voor jouw bestuurder, manager of cliënt?
  • Hoe kan iemand onweerstaanbaar klinken?

Gratis voor iedere deelnemer 
Macht aan de aardige mens, Shortcuts naar overtuigingskracht van Pacelle van Goethem.

Boekcover

Over de sprekers

Pacelle van Goethem_200x200.jpg

Pacelle van Goethem

Pacelle van Goethem geldt als Nederlands bekendste overtuigexpert. Ze is internationale keynote spreker en adviseert en coacht de top van politiek en organisaties in overtuigen. Pacelle is Spraak, Taal- & Stempatholoog (en Stempsycholoog), specialiseerde zich bij Psychologie en Communicatiewetenschappen en werkte mee aan onderzoek van de Radboud Universiteit Nijmegen en het UMC Groningen. Ze ontdekte de spectaculaire samenhang tussen overtuigen en ontspanning en ontwikkelde de Methode voor overtuigen. Als Stempsycholoog leert ze ook hoe je invloed krijgt met je stem. Haar boek IJs verkopen aan Eskimo’s geldt als het Nederlandse standaardwerk over overtuigen.

Landgoed de Horst

De Horst 1
3971 KR DRIEBERGEN-RIJSENBURG
Bekijk op Google Maps

Landgoed de Horst is een unieke en inspirerende leeromgeving en vergaderlocatie in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

Openbaar vervoer
Plan je reis naar Landgoed de Horst met deze routebeschrijving en op 9292.nl. Per trein reis je eerst naar NS Station Driebergen-Zeist. 

Auto en parkeren
Voor de routebeschrijving kun je de website van Landgoed de Horst raadplegen. Elke parkeerplaats op het terrein beschikt over een laadpaal voor elektrische auto's. 

Prijzen

Leden
€ 125,00
Niet-Leden
€ 195,00
Young Logeion
€ 65,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon niet geldig.

Prijzen zijn exclusief btw. Inclusief inlooplunch, afsluitende borrel en het boek 'Macht aan de aardige mens'. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 7 december 2022. Uiteraard kun je je altijd gratis laten vervangen door een collega.

Let op: annuleren kan uitsluitend schriftelijk/per mail.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.