Logo Zoeken
Webinar Online

Klimaatcommunicatie - CSC Webinar

dinsdag 15 februari 2022 van 16:00 uur tot 17:00 uur

Over de sprekers

 1. Celia Noordegraaf

  Celia Noordegraaf

  Celia Noordegraaf was als bestuurslid van Logeion verantwoordelijk voor de portefeuille Wetenschap en Professionalisering. In het dagelijks leven is zij interim communicatiemanager. Samen met Logeion-hoogleraar Christian Burgers jaagt zij de verbinding tussen wetenschap en praktijk aan vanuit het Centrum voor Strategische Communicatie (CSC). Insteek van het CSC is de meest recente inzichten uit de wetenschap ten goede te laten komen aan de praktijk én vice versa. Vanuit deze rol modereert zij dit CSC-webinar waarbij wetenschap en praktijk samenkomen.
 2. Christian Burgers

  Christian Burgers

  Christian Burgers is sinds 1 maart 2019 bijzonder hoogleraar Strategische Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij bekleedt de zogenaamde Logeion-leerstoel. Daarnaast is hij universitair hoofddocent Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn onderzoek richt zich onder meer op overtuiging en betekenisgeving van maatschappelijke issues via taal. Hij heeft verschillende onderzoeksbeurzen verworven, waaronder een Veni-beurs en een Vidi-beurs van NWO. In dit CSC-webinar reflecteert hij vanuit zijn rol als hoogleraar Strategische Communicatie op de uitkomsten van de discussie.
 3. Marijn Meijers

  Marijn Meijers

  Dr. Marijn Meijers is verbonden aan de Programmagroep Persuasive Communication op de Universiteit van Amsterdam. Zij onderzoekt met behulp van een virtuele supermarkt wat mensen kan helpen om milieuvriendelijker keuzes te maken als ze boodschappen doen.
 4. Sander van der Linden

  Sander van der Linden

  Prof. dr. Sander van der Linden is hoogleraar Sociale Psychologie in de Maatschappij en directeur van het Cambridge Social Decision-Making Lab bij de afdeling Psychologie van de Universiteit van Cambridge.
 5. Wim Elving

  Wim Elving

  Wim Elving is Lector Sustainable Communication bij de Hanzehogeschool Groningen.

Prijzen

Niet-Leden
€ 10,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 0,00
Young Logeion: € 0,00
Niet-leden: € 10,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 7 februari 2022. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.