Logo Zoeken
Online

Online Workshop Business Intelligence & Medialogica - Sirous Kavehercy

maandag 23 november 2020 van 14:00 uur tot 16:00 uur
Sirous Kavehercy_705x220.jpg

In deze workshop biedt Sirous Kavehercy (Tripylon Media) inzicht in actuele ontwikkelingen op het gebied van online communicatie, Artificial Intelligence en big data analytics. Na deze sessie heb je goed zicht op de rol van algoritmen en (social) medialogica in communicatie en de gevolgen voor organisatie, mens en maatschappij. Daarnaast krijg je handvatten om Business Intelligence strategisch voor communicatie in te zetten om waarde te creëren met data en bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen.

Communicatieprofessionals krijgen steeds meer te maken met Big Data, Artificial Intelligence, algoritmen en sociale netwerken. Social media, fake news en influencers bepalen steeds vaker wat relevant is. Traditionele media communiceren nieuws dat online #trending is. Ons surf- en zoekgedrag, wie we volgen en wie we liken, beïnvloeden onze sociale interacties en percepties van de wereld om ons heen.      


Let op: Logeion en SRM hebben besloten om de fysieke workshop (ivm het aangescherpte Covid19-advies van het kabinet) nu online aan te bieden. Aanvangstijd is aangepast van de ochtend naar de middag.

Deze workshop is een initiatief van Logeion in nauwe samenwerking met SRM.

In deze workshop gaat Sirous Kavehercy (Tripylon Media) in op de actuele ontwikkelingen op het gebied van online communicatie, Artificial Intelligence en big data analytics. Je krijgt inzicht in de rol van algoritmen en (social) medialogica in communicatie en de gevolgen voor organisatie, mens en maatschappij. Daarnaast krijg je handvatten om Business Intelligence strategisch voor communicatie in te zetten om waarde te creëren met data en bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen.

Communicatieprofessionals krijgen steeds meer te maken met Big Data, Artificial Intelligence, algoritmen en sociale netwerken. Social media, fake news en influencers bepalen in toenemende mate wat relevant is. Traditionele media communiceren nieuws dat online #trending is. Ons surf- en zoekgedrag, wie we volgen en wie we liken, beïnvloedt onze sociale interactie met en perceptie van de wereld om ons heen.

Voor organisaties en communicatieteams is het daarom belangrijker dan ooit om datagedreven te werken en Business Intelligence als een strategisch instrument in te zetten. Door verschillende databronnen binnen en buiten de organisatie met elkaar te combineren, te analyseren en te monitoren, kan het communicatiemanagement de organisatie toegang bieden tot waardevolle inzichten over hun stakeholders. Daardoor wordt de communicatie relevanter en effectiever.

Programma

  • 14:00 – 14:45 Deel 1 : Medialogica & dataficatie van communicatie
  • 14:45 – 15:15 Pauze
  • 15:15 – 16:00 Deel 2 : Business Intelligence strategieHoud ook de website in de gaten voor meer informatie over onze samenwerking.


SRM_200x200.jpg

Over de sprekers

Siruous 200 200.jpg

Sirous Kavehercy

Sirous Kavehercy heeft meer dan 25 jaar internationale ervaring in communicatie en digitalisering als consultant, docent, business developer, marketeer en sinds 2011 als ondernemer. Dit heeft hem een schat aan real-life interculturele kennis en expertise opgeleverd, van Azië tot Europa, Afrika en de VS. Sirous behaalde zijn master in Computer Science en Artificial Intelligence in een tijd dat internet en mobiele telefonie nog in de kinderschoenen stonden. Sindsdien heeft hij alle revolutionaire digitale ontwikkelingen van dichtbij meegemaakt. Als oprichter van Tripylon Media ondersteunt Sirous organisaties op het gebied van digitale transformatie, globalisering en (interculturele) communicatie. Sirous is een ervaren adviseur en spreker die je met zijn authentieke stijl en persoonlijke anekdotes meeneemt op een reis door de wereld van technologie, cultuur en communicatie. Als freelance docent is Sirous verbonden aan SRM. Hij ontwikkelt en verzorgt bovendien masteropleidingen voor diverse opleiders, hogescholen en universiteiten.

Prijzen

Niet-Leden
€ 60,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: 30,00
Young Logeion: € 15,00
Niet-leden: € 60,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 15 november 2020.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.