Welke gevolgen hebben de aanscherpte coronamaatregelen voor onze fysieke bijeenkomsten?

online1.jpgdinsdag 06 oktober 2020 12:58

Logeion heeft besloten om de fysieke bijeenkomsten die geprogrammeerd zijn voor najaar 2020 te verplaatsen of in een online variant aan te bieden. Reden hiervoor is het aangescherpte Covid19-advies van het kabinet dat helder is: komende drie weken maximaal 30 mensen samen in een binnenruimte en geen noodzakelijke reizen.

Door de redactie

We willen als vereniging onze verantwoordelijkheid nemen en - ook ná deze drie weken t/m december 2020 - onze sprekers, deelnemers en organisatie niet onnodig risico laten lopen.
Heb jij je al ingeschreven voor een fysieke bijeenkomst dan informeren wij je snel over de nieuwe mogelijkheden.

« Terug

Reacties op 'Welke gevolgen hebben de aanscherpte coronamaatregelen voor onze fysieke bijeenkomsten?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2020 > oktober

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.