Over Logeion Young Professionals Zomerborrel

Logeion Young Professionals Zomerborrel

Meet & greet met ervaren toppers uit het vak

Deze bijeenkomst is voor Logeion Young Professionals leden en niet-leden young professionals tot 30 jaar die kennis willen maken met de activiteiten van Logeion Young Profs.

Donderdag 4 september is het weer tijd voor dé netwerkborrel van het jaar; de Logeion Young Professionals Zomerborrel! We herhalen het succesvolle concept van voorgaande jaren; maak  tijdens de meet & greet kennis met senior communicatietoppers.

We zijn te gast bij Dietz Communicatie in Utrecht, waar we onder het genot van een hapje en een drankje het gesprek aangaan over het communicatievak. Praat onder andere met Judith Mulder (Manager Projecten bij gemeente Leiden en gemeente Oegstgeest), Stella Jansen (Managing Director Progress Communications), Herman Wiersema (bestuursadviseur gemeente Amersfoort), Ellen van den Haak (senior communicatiemanager Involve), Chantal Verhoeven (directeur Primum Mobilé en Ster in Uitvoering) en Arend Timmermans (hoofd Communicatie van Economische Zaken gemeente Amsterdam). Wat is succes voor hen? Hoe zijn ze gekomen waar ze nu zijn? Waar lopen ze tegenaan? Voor jou de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen.

Een borrel met de ideale mix tussen jong en oud, ervaringen en verwachtingen, bewezen kennis en experimenten, heden en toekomst. Neem mede-vakgenoten en collega’s mee en borrel gezellig mee op donderdag 4 september!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Logeion Young Professionals: 10,00
Young professionals niet-leden (tot 30 jaar): € 15,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 27 augustus 2014.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen