Over Corporate Tribes - Jitske Kramer

Corporate Tribes - Jitske Kramer

Antropologische inzichten om een sterke en gezonde organisatie te creëren

Agile, participatieprocessen, gespreid leiderschap, co-creatie en inclusie zijn allemaal termen die voorkomen in de organisaties van tegenwoordig. We zijn constant bezig met vernieuwde vormen van samenwerken, het lijkt alsof we onszelf en ons leiderschap steeds opnieuw willen uitvinden. Jitske Kramer, corporate antropoloog en co-auteur van de bestseller ‘De Corporate Tribe’ en ‘Building Tribes’, denkt dat dit maar ten dele waar is. De mensheid heeft eeuwenlange ervaring in samenwerken en veranderen, en juist hieruit kunnen we putten! 

In deze Masterclass deelt Jitske Kramer antropologische inzichten om een sterke en gezonde organisatie te creëren en te onderhouden: tribes voor de toekomst. Ze gaat het hebben over de impact van verschillende vormen van interactie, besluitvorming en leiderschap. Welke archetypen zijn nodig om een sterke organisatiecultuur te vormen en te veranderen?  

Daarnaast gaat Kramer in op Tribal Connections: dat zijn netwerkpartners en ketensamenwerkingen. Geen enkele organisatie, en geen enkele tribe, bestaat of werkt ‘alleen’. Je hebt altijd anderen nodig om te kunnen bestaan. Hoe werk je samen met andere tribes? Hoe zorg je dat de samenwerking de organisatiedoelen versterkt? Een Masterclass vol met prachtige verhalen en antropologische lessen over het belang van goede interactie en besluitvorming. En de mogelijkheid om met elkaar het gesprek aan te gaan onder leiding van Ilse van Ravenstein (Involve). Zij legt de verbinding naar de communicatiepraktijk. Laat je uitdagen en ontdek hoe jouw ‘tribale heimelijke genoegens’, ofwel je menselijke behoeften, over samenwerking en leiderschap passen in de moderne, open organisaties van vandaag. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 165,00

Let op: voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden:  95,00
Young Logeion: € 47,50
Niet-leden: € 165,00 

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 4 maart 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen