Over De impact van reputatiemanagement op een succesvolle organisatie - prof. dr. Cees van Riel

De impact van reputatiemanagement op een succesvolle organisatie - prof. dr. Cees van Riel

Een inspirerende middag met prof. dr. Cees van Riel

Het kan nog net voor de kerstvakantie, terug in de collegebanken! Ook dit jaar zal prof. Cees van Riel in zijn CommunicatieCollege op de Erasmus Universiteit in Rotterdam zijn ideeën over reputatiemanagement delen met vakgenoten. Hij neemt je mee naar de theoretische en historische wortels en focust op de meest recente ontwikkelingen in reputatiemanagement en onderzoek.

Cees van Riel staat bekend als een van de grondleggers van het corporate communicatievak en als een pionier op het gebied van reputatiemanagement. Tijdens zijn college praat hij ons bij over de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied en zal hij aan de hand van actuele casuïstiek deze uitgebreid illustreren en duiden. Het is een open college waarvan de inhoud afgestemd is op senior communicatie professionals. Een goede basiskennis van het vak is dus vereist.

Aan de hand van praktische voorbeelden uit binnen –en buitenland laat Van Riel zien hoe reputatiemanagement bij kan dragen aan het antwoord op verschillende vraagstukken waar organisaties voor komen te staan.

Er is volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan onder leiding van Hans Koeleman, directeur Corporate Communicatie KPN. Want vragen zijn er genoeg:

  • Wat is de toegevoegde waarde van reputatiemanagement, vanuit een financieel en maatschappelijk oogpunt?
  • Welke wetenschappelijke literatuur legt reputatiemanagement op een heldere en toegankelijke manier uit?
  • Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van reputatiemanagement, zoals de rol van de bestuurder en reputatie als KPI bij Board Renumeration?
  • Hoe kunnen we reputatie in de publieke sector op een goede manier meten? En, hoe kunnen we deze resultaten gebruiken in de praktijk?

Kortom, voldoende ingrediënten voor een stevige en inspirerende middag over reputatiemanagement! Reageer snel, want de ervaring leert dat de CommunicatieCollege’s van Cees van Riel erg populair zijn.


Dit CommunicatieCollege is een initiatief binnen het Centrum Strategische Communicatie van Logeion, de plek waar de communicatiewetenschap en de praktijk elkaar ontmoeten.Het Centrum voor Strategische Communicatie Logeion is de plek waar de communicatiewetenschap en de praktijk elkaar ontmoeten. Onderzoekers en docenten van universiteiten, hogescholen, particuliere onderwijsinstellingen en communicatieprofessionals verkennen elkaars werkterrein, delen kennis en ontwikkelen samen relevante onderzoeksvragen. De verdieping en verrijking die deze ontmoetingen opleveren geven richting aan de verdere professionalisering van het vak communicatie.

Voor meer informatie, zie de website van het Centrum voor Strategische Communicatie.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 130,00

Kostenoverzicht:
Leden:  65,00
Young Logeion: € 32,50
Niet-leden: € 130,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 10 december 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen