Over Wil je weten hoe je er komt? Ga met ons #onderweg!

Wil je weten hoe je er komt? Ga met ons #onderweg!

Rotterdam Onderweg

Deze bijeenkomst is inclusief busreis door de stad en een bezoek aan de verkeersregiekamer!

Rotterdam is nooit af. Dat heb je in een stad die leeft, bruist en zich ontwikkelt. Waar we met z’n zeshonderdduizenden leven, wonen, werken. En met miljoenen mensen recreëren. Er gaat geen dag voorbij of er is wel ergens hinder. Door noodzakelijk onderhoud, het verbeteren van de bereikbaarheid van de stad. Of omdat we Rotterdam simpelweg mooier en leuker willen maken. Lastig als je zelf ergens heen wilt? Ja, dat is soms zo. Het verkeer heeft er last van. Je kunt er op vertrouwen dat we alles doen om die overlast te beperken. Door verkeersmanagement en -regie. Maar vooral door communicatie. Hoe? Ontdek het tijdens deze bijzondere Enter-the-firm in Rotterdam!

Een complexe stedelijke omgeving roept om eigenwijze, flexibele en stevige inzet van communicatie. Rotterdam heeft een unieke communicatieaanpak genaamd “Rotterdam Onderweg”. Deze helpt reizigers aan alle informatie voor hun reis in of rond Rotterdam. Na ruim een jaar blijkt deze aanpak een succes. In deze Enter-the-firm krijg je antwoord op de centrale vraag: “Hoe voorziet Rotterdam de reiziger van actuele, betrouwbare en passende bereikbaarheidsinformatie?”.

De Enter-the-firm start “onderweg”. Tijdens de busreis naar de Verkeersregiekamer testen we de kennis over de complexiteit van stedelijke bereikbaarheid. Na een rondleiding door de Verkeersregiekamer vertelt Otto Blom (Adviseur Verkeersmanagement) waarom verkeersregie belangrijk is en wat de verbinding is met communicatie. Henriëtte Edens (Communicatiemanager Maastunnel) vertelt hoe projectcommunicatie zich verhoudt tot bereikbaarheidscommunicatie.

Vervolgens gaan we terug naar KINO Rotterdam waar Linda van Langeveld (Communicatieadviseur Smart Mobility en Hoofdredacteur Rotterdam Onderweg) en Pascal Hofmann (Manager Stedelijke Bereikbaarheidscommunicatie) de Enter-the-firm afsluiten met een interactieve presentatie over Rotterdam. Zij gaan in op de strategie, de kernwaarden en het vergroten van het bereik door innovatie en verbinding.

Ben jij benieuwd hoe Rotterdam Onderweg zich ontwikkelt en welke rol communicatie speelt bij stedelijke bereikbaarheid? Volg ons tijdens deze Enter-the-firm en weet hoe je er komt!

Deze bijeenkomst heeft een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij!


 

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 79,00

Kostenoverzicht:
Leden:  39,50
Young Logeion: € 19,75
Niet-leden: € 79,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 19 november 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen