Over Enter-the-firm: Webinar Studio Company Webcast

Enter-the-firm: Webinar Studio Company Webcast

Maak kennis met professionele webinars: interactief, persoonlijk en zeer effectief!

Tegen alle trends in van steeds korter en sneller communiceren, zit de gemiddelde kijkduur van live webinars al jaren in de lift. Inmiddels is deze opgelopen tot 56 minuten. Een heel verschil vergeleken met de kijkduur van andere actuele communicatiemiddelen, zoals bijvoorbeeld video (maximaal 2 minuten) of de lengte van de meeste Twitterberichten (280 karakters). Company Webcast opent tijdens deze Enter-the-firm de deuren van de nieuwste webinar studio locatie in het COMM in Den Haag. Leer van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van webinars, ga in de professionele studio zelf actief aan de slag met een webinar en volg de rondleiding door het COMM.

Tijdens deze Enter-the-firm ontdek je hoe organisaties webinars inzetten als strategisch communicatiemiddel voor interne communicatie, marketingcommunicatie (vooral B2B content marketing), publieke voorlichting en voor trainingsdoeleinden. Je wordt meegenomen in een boeiende klantcase en je krijgt handvatten hoe je als communicatieprofessional een succesvol webinar kunt organiseren. Bovendien ervaar je zelf de mogelijkheden van de Studio Experience.

Olaf Lawerman is medeoprichter van Company Webcast en volgt continu alle internationale trends, onderzoeken en ontwikkelingen op het gebied van webinars. Robert-Jan Lammerts van Bueren is expert op het gebied van webinars en webcasts bij Company Webcast. Hij zorgt ervoor dat de klant zijn doelstellingen kan realiseren met succesvolle webinars. Als projectmanager is Lizzy van Leusden gespecialiseerd in studio webinars. Zij adviseert en begeleidt klanten bij de organisatie en uitvoering van webcasts en webinars.

Laat je inspireren door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webinars en kom naar deze leerzame en interactieve Enter-the-firm in het COMM!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 79,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 39,50 
Young Logeion: € 19,75
Niet-leden: € 79,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 27 september.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen