Over Social media als onmisbaar centraal onderdeel van je communicatiestrategie

Social media als onmisbaar centraal onderdeel van je communicatiestrategie

Tips, tools en handvatten voor een betere social media-uitvoering

Hoe vertaal je een goede visie, een sterke corebusiness door naar een herkenbaar social mediabeleid? Tijdens deze interactieve Vakimpuls laat Chris Janssen, CommunicatieTalent 2015 en communicatiestrateeg bij Q & A | Communicatie, je zien hoe social media in te zetten zijn als krachtig onderdeel van de gehele communicatiemix

Inmiddels is het belang van social media door iedereen erkend. Maar welk kanaal kies je? En wanneer en op welke wijze maak je gebruik van een kanaal? En zijn je boodschap en kanaal wel congruent met de missie, visie en strategie van je organisatie? Want elke app heeft een ander bereik en sommige kanalen zijn alweer ouderwets.

Sommige organisaties blinken uit op social media, maar er zijn ook tenenkrommende voorbeelden. Wat zijn de best & worst case scenario’s anno 2017? Wat kunnen we leren van de fouten van anderen? En, wat maakt de besten zo goed?

We sluiten de middag af met een scan van de social media-accounts van enkele aanwezigen. Natuurlijk is er ook volop de mogelijkheid Chris het hemd van het lijf te vragen.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 85,00

Kostenoverzicht:
Leden: 42,50
Logeion Young Professionals: € 21,25
Niet-leden: € 85,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 22 november 2017.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen