Over Young Logeion: Grip op beeldvorming - hoe overleef ik een (social) mediastorm?

Young Logeion: Grip op beeldvorming - hoe overleef ik een (social) mediastorm?

Trends, toekomst en toepassing van monitoring en analyse

Deze bijeenkomst is alleen voor Logeion Young Professionals en niet-leden young professionals tot 30 jaar.

Talkshows, kranten, social media, nieuwssites – communicatieprofessionals worden dagelijks geconfronteerd met een information overload van soms wel honderden nieuwsberichten over hun organisatie. Het monitoren en analyseren van deze nieuwsberichten leert je veel over de vervolgstappen die je als organisatie kunt nemen. Tijdens dit event laten Robin ten Brink en Erik Hilhorst van onderzoeksbureau Publistat zien wat we kunnen leren van de laatste trends op het gebied van monitoring en analyse. Sara Vernooij van de Onderzoeksraad voor Veiligheid bespreekt hoe de Raad omgaat met bij onderzoek betrokken partijen, publiek en media.

Robin praat je bij over de laatste trends op het gebied van evaluatie van communicatie. Erik vertelt je vervolgens hoe commerciële organisaties hun communicatie evalueren, hoe opdrachtgevers leren van onderzoeksresultaten en de interne communicatie van de organisatie hierop inrichten.

Sara, onder andere verantwoordelijk voor de publicatie van rapporten over de crash van vlucht MH17, de gaswinning in Groningen en het brugongeluk in Alphen aan de Rijn, laat je zien voor welke keuzes de Onderzoeksraad voor Veiligheid staat in de communicatiestrategie. De Onderzoeksraad doet tal van onderzoeken met veel maatschappelijke impact en publiciteit. Als woordvoerder heeft Sara vaak te maken met een storm aan publiciteit en uiteenlopende persvragen. Hoe blijf je grip houden op de (internationale) publiciteit?

Deze bijeenkomst is onderdeel van AMEC Measurement Month, een wereldwijd initiatief om aandacht te vragen voor evaluatie van communicatie. De bijeenkomst biedt je inzicht in de laatste trends van monitoring en analyse en een aansprekende praktijkcase hoe je op basis van data een mediastorm overleeft. Met achteraf een gezellig zomerborrel in de Publistat-kroeg met uitzicht op de Zuidas, uiteraard met bitterballen!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-leden young professionals (tot 30 jaar) € 42,50

Kostenoverzicht:
Logeion Young Professionals: € 21,25
Niet-leden young professionals (tot 30 jaar): € 42,50

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 30 augustus 2017.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen