Over Polarisatie en communicatie

Polarisatie en communicatie

Draagvlak in de wereld van het eigen gelijk

De wereld is onrustig. Aan alle fronten worden koersen verlegd en normen ter discussie gesteld. De tijd van polderen lijkt voorgoed voorbij. Groepen zitten opgesloten in hun eigen gelijk, politici met extreme standpunten krijgen steeds meer voet aan de grond.

Reden voor Logeion en Wit Communicatie om de krachten te bundelen om een bijzondere middag te organiseren over een actueel thema: polarisatie. Wit Communicatie ontwikkelde ter gelegenheid van haar 10-jarig jubileum dit jaar het Draagvlak Denkraam dat het vertrekpunt zal zijn voor intensieve tafelgesprekken deze middag.

Wat gebeurt er de komende jaren? Wordt vijanddenken en cynisme onze nieuwe toekomst? Of zien we toch mogelijkheden om in een maatschappij te leven waarin we elkaar herkennen en erkennen? En hoe kunnen communicatieprofessionals daar een rol in spelen?

In deze bijeenkomst schetst hoogleraar Noelle Aarts de (maatschappelijke) fundamenten van polarisatie. Wat is er aan de hand en hoe gaan we hier mee om? Vervolgens  kijken we met futuroloog en voorzitter van de Dutch Future Society Freija van Duijne naar scenario’s voor de toekomst.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Leden: 42,50
Logeion Young Professionals: € 21,25
Niet-leden: € 85,00

Relaties Wit Communicatie: € 42,50

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 27 september 2017.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen