Over Young Logeion: de beste versie van jezelf

Young Logeion: de beste versie van jezelf

Aan de slag met je persoonlijke en professionele ontwikkeling

Let op! Deze bijeenkomst is alleen voor Young Logeion-leden of niet-leden Young Professionals t/m 30 jaar. 

Als jonge communicatieprofessional wordt er veel van je gevraagd; een professionele houding, een kritische kijk op het vak en bovenal een steile leercurve. Het groeien in je carrière en als persoon begint bij jezelf. Wat kan jíj doen om je te vormen tot de beste versie van jezelf? Hoe benut jij jouw kwaliteiten optimaal? Hoe ontwikkel jij je als communicatieprofessional en blijf je tegelijkertijd dichtbij jezelf? Tijdens deze bijeenkomst van Young Logeion worden tijdens verschillende workshops belangrijke inzichten en praktische handvaten geboden om je optimaal te ontwikkelen en alles uit jezelf te halen.

We beginnen de bijeenkomst met een inleiding van Karel Winkelaar. Karel Winkelaar is zelfstandig adviseur strategische communicatie, coach en als docent en examinator verbonden aan SRM/Opleidingen. Eerder was hij perschef voor internationale filmfestivals in Utrecht en Rotterdam en leidde hij communicatieafdelingen van dagbladondernemingen (Utrechts Nieuwsblad, Algemeen Dagblad en NRC Handelsblad). Winkelaar schreef het boek ‘De Communicatieadviseur – op een strategische positie in de organisatie’ gericht op ambitieuze communicatieprofs die een stap in hun carrière willen maken. Hij werkt momenteel aan de derde druk, waarvoor hij de afgelopen maanden ruim 25 personen in de communicatiewereld interviewde (waaronder ons Young Professionals). Op 21 februari geeft hij ons een eerste blik in de resultaten van die interviews. 

Daarna vinden twee rondes van drie workshops van een half uur plaats. Per workshop is er ruimte voor 10 deelnemers. 

‘Jouw talent, dat ben jij!’ 
Anke Dijkstra, eigenaar van BLOOM, helpt mensen hun drijfveren, talenten en hieraan gekoppelde ontwikkelmogelijkheden te vinden. Mensen zijn het meest gemotiveerd en leren het snelst als ze doen wat het dichtst bij hun aanleg ligt. Maar wat is dat precies? Dat je iets goed kan, betekent namelijk niet altijd dat het ook echt bij je past. Anke vertelt in haar workshop over wat talent nu echt is en daarna is het tijd om op zoek te gaan naar jouw eigen talenten.

‘Positief naar je fouten kijken’ 
Frank Deuring, oprichter van De FoutenFabriek, helpt je in zijn interactieve workshop om positief naar fouten te kijken. Hij deelt Het Grote Geheim van Lachend met Fouten Omgaan met je. Op een luchtige manier leert Frank je hoe je meer zelfvertrouwen, meer doorzettingsvermogen en minder stress kunt ervaren. Verder neemt Frank net als Oprah een doos vol met cadeautjes mee. Klik hier om alvast digitaal kennis te maken met Frank.

‘Geen best zonder goed en beter’ 
Mascha Damen, oprichter van onder andere Young Communicators en De Communicatiewinkel, gelooft dat je alleen de beste versie van jezelf kunt worden als je eerst de goede en betere versie van jezelf ontwikkelt. Young professionals willen veel en snel; ze hebben veel ambities en willen liefst zo snel mogelijk naar de top. Vaak lopen ze zichzelf daarin voorbij. Mascha richt zich in haar workshop op een praktische aanpak om hiermee om te gaan en het belang van de factor ‘tijd’, waardoor je niet alleen de beste, maar vooral ook de leukste versie van jezelf wordt.

De beste versie van jezelf is binnen handbereik. Ontdek samen met andere young professionals hoe jij je kunt ontwikkelen als communicatieprofessional en als persoon tijdens deze bijeenkomst van Young Logeion op dinsdag 21 februari. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden Young Professionals (tot 30 jaar) € 39,50

Kostenoverzicht:
Young Logeion-leden: € 19,75
Niet-leden Young Professionals (tot 30 jaar): € 39,50

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 13 februari 2017.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen