Logo Zoeken
Studiedag Amsterdam

AI en Data Analytics in het bedrijfsleven - exclusief voor opleidingsdocenten

woensdag 1 juni 2022 van 14:30 uur tot 17:15 uur

Locatie

House of Watt
James Wattstraat 73
1097 DL Amsterdam
Branding_705x220.jpg

Deze inspirerende kennissessie is exclusief voor opleidingsdocenten en komt voort uit een krachtenbundeling van de drie verenigingen Logeion, MOA en NIMA.

Tijdens een fysieke Education Day in Amsterdam met diverse sprekers ontdek je hoe binnen de HvA marketingstudenten onderwezen worden op het gebied van AI en Data Analytics. Verder neem je een kijkje in de data keuken van McDonald’s: hoe verloopt de data journey van Big Data naar Big Mac? Tenslotte geven we je inzicht in de data-uitdagingen die data-professionals in de praktijk tegenkomen en hoe je je hierop kunt voorbereiden.

Deze inspirerende  kennissessie is exclusief voor opleidingsdocenten en komt voort uit een krachtenbundeling van de drie verenigingen Logeion, MOA en NIMA.

Na een korte introductie door de MOA Profgroep Onderwijs gaat dr. Jesse Weltevreden (lector Online Ondernemen - Hogeschool van Amsterdam) in op op hoe HvA-marketingstudenten onderwezen worden op het gebied van AI en Data Analytics.

Aansluitend geeft Rik Vandewall (McDonald’s) een kijkje in de data keuken vanuit het grootste restaurantmerk ter wereld. Hij zoomt in op de data journey van McDonald’s in Nederland: van Big Data naar Big Mac.

Tot slot belicht Vera Kusters (CMotions) een scala aan data-uitdagingen die data-professionals in de praktijk tegenkomen. Ze laat zien hoe je je hierop kunt voorbereiden.

Dw middag wordt afgesloten met een aantal interactieve stellingen en natuurlijk een goede (panel)discussie. 

Over de sprekers

Jesse Weltevreden_200x200.jpg

Jesse Weltevreden

Dr. Jesse Weltevreden is sinds april 2010 lector Online Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Van juni 2010 tot en met mei 2015 was hij tevens voorzitter van het Centre for Applied Research on Economics & Management van de HvA.
Rik Vandewall_200x200.jpg

Rik Vandewall

Rik Vandewall is op Nederlands markniveau verantwoordelijk voor de digitale transformatie van het merk McDonald’s. Hij geeft leiding aan de versnelde uitrol van digitale kanalen en programma’s (bijv. Personalisatie / Loyalty / Campagnes).
Vera Kusters_200x200.jpg

Vera Kusters

Vera Kusters is Senior Data Analytics Consultant bij Cmotions, bureau op het gebied van data science, business intelligence, strategie en data governance.

House of Watt

James Wattstraat 73
1097 DL AMSTERDAM
Bekijk op Google Maps

Bezoekinformatie House of Watt Amsterdam

Openbaar vervoer

House of Watt ligt op loopafstand van het Amstelstation. Neem uitgang Julianaplein (rechts de trap naar beneden naar de fietsenstalling) en steek de straat over. Loop in de richting van het Amstelgebouw. 

Na het Amstelgebouw (de bocht loopt een beetje naar rechts) zie je een trap naar beneden - deze ga je af - en meteen ga je een tunneltje onderdoor. Na het tunneltje sla rechtsaf - Vervolg je weg rechtdoor (ga links om de bouwwerkzaamheden heen) en na 200 meter vind je House of Watt aan je rechterhand. 

​Auto & Parkeren
In de nabije omgeving op straat is voldoende parkeergelegenheid. Vlakbij House of Watt zitten meerdere garages waar voordelig geparkeerd kan worden met Parkmobile. Je kan dit ook vooraf reserveren. Kijk hier naar de dichtstbijzijnde garages en hun beschikbaarheid.

NB: Doordeweeks kun je alleen betaald parkeren.

Prijzen

Leden MOA
Gratis
Leden Nima
Gratis
Opleidingsdocenten (geen lid Logeion, NIMA, MOA)
Gratis

Deze bijeenkomst is exclusief en gratis voor opleidingsdocenten.

Inschrijven kan via deze link.