Over Online modereren kun je zelf (wegens succes herhaald) - Hans Etman

Online modereren kun je zelf (wegens succes herhaald) - Hans Etman

Online vergaderingen, teammeetings, workshops, congressen: we hebben in het afgelopen jaar meer ervaring kunnen opdoen dan ons lief is. Maar zijn we er ook goed in geworden? Kost het ons meer energie dan het geeft? En nu we weer van online naar ‘hybride’ verhuizen, waar moeten we dan weer rekening mee houden? We slaan ons er tot nu toe doorheen, maar met wat extra inzichten kan het ook weer makkelijker worden. En leuk!

Als je event virtueel is, verandert het medium en dat vraagt aanpassingen. Maar verder verandert er … helemaal niets! De basisprincipes van goede gespreksleiding en programma-ontwerp blijven hetzelfde. De deelnemers hebben dezelfde behoeften. Je moet ze alleen leren vertalen naar de nieuwe omgeving en daar valt nog heel veel te winnen.

In deze workshop helpt Hans Etman van Dagvoorzitter.nl je om deelnemers te betrekken bij je webinar. Laat deelnemers voelen dat je echt contact met ze maakt, zelfs al zit je niet fysiek bij elkaar. Toon je kijkers dat ze deel uitmaken van de show en dat ze dus niet alleen maar toeschouwers zijn. De workshop gaat over online creativiteit en levert inspiratie om je virtuele event menselijk te maken.

Logeion ingesprek met Hans Etman. Al jaren is Dagvoorzitter.nl een "hofleverancier" van Logeion. Hun trainingen zijn niet meer weg te denken uit onze programmering en staan in de top drie van meest bezochte bijeenkomsten. Tijdens de eerste lockdown werden online ontmoetingen de norm. Samen met Hans Etman - dagvoorzitter, moderator en directeur van Dagvoorzitter.nl - gingen wij destijds op verkenningstocht. 

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 20,00

Kostenoverzicht:
Leden: € gratis
Young Logeion: € gratis
Niet-leden: € 20,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 13 december. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen