Logo Zoeken
Online

Anderhalve meter in de zorg: hoe krijgen we de klus geklaard?

dinsdag 2 maart 2021 van 16:00 uur tot 17:00 uur

Over de sprekers

  1. Caroline de Ridder

    Caroline de Ridder

    Caroline de Ridder is verpleegkundig directeur Amsterdam UMC. Zij is voorzitter van de 1,5 meter werkgroep in het Amsterdam UMC.
  2. Julia van Weert

    Julia van Weert

    Prof. dr. Julia van Weert is hoogleraar gezondheidscommunicatie aan de Universiteit van Amsterdam. Haar onderzoek richt zich op effectieve communicatie in de gezondheidszorg, in het bijzonder met risicogroepen zoals oudere patiënten, mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden en migranten. Zij is erg geïnteresseerd in de toegevoegde waarde van nieuwe media strategieën in de gezondheidszorg, zoals eHealth, mHealth en entertainment communicatie. Een belangrijk doel is om de complexe dynamiek tussen offline en online informatieverstrekking en cognitieve, emotionele en communicatie uitkomsten te ontrafelen. In 2016 richtte Julia van Weert het Amsterdam Center for Health Communication (ACHC) op, waarvan ze directeur is. Sinds 2020 is zij voorzitter van de afdeling Communicatiewetenschap aan de UvA, waaronder ook de bijzondere Leerstoel Strategische Communicatie valt die door Christian Burgers wordt bekleed.
  3. Natascha Roukema - van Toor

    Natascha Roukema - van Toor

    Natascha Roukema is bestuurslid vakgroep zorgcommunicatie Logeion. Zij werkt als manager communications & patiënt relations bij Abbvie.

Prijzen

Niet-Leden
€ 20,00

Deze Online Vakimpuls is de vijfde van de 10 geselecteerde gratis bijeenkomsten in 2021 voor leden.

Kostenoverzicht
:
Leden: gratis
Young Logeion: gratis
Niet-leden: € 20,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 22 februari 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.