Over Online Workshop Business Intelligence & Medialogica - Sirous Kavehercy

Online Workshop Business Intelligence & Medialogica - Sirous Kavehercy

Let op: Logeion en SRM hebben besloten om de fysieke workshop (ivm het aangescherpte Covid19-advies van het kabinet) nu online aan te bieden. Aanvangstijd is aangepast van de ochtend naar de middag.

Deze workshop is een initiatief van Logeion in nauwe samenwerking met SRM.

In deze workshop gaat Sirous Kavehercy (Tripylon Media) in op de actuele ontwikkelingen op het gebied van online communicatie, Artificial Intelligence en big data analytics. Je krijgt inzicht in de rol van algoritmen en (social) medialogica in communicatie en de gevolgen voor organisatie, mens en maatschappij. Daarnaast krijg je handvatten om Business Intelligence strategisch voor communicatie in te zetten om waarde te creëren met data en bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen.

Communicatieprofessionals krijgen steeds meer te maken met Big Data, Artificial Intelligence, algoritmen en sociale netwerken. Social media, fake news en influencers bepalen in toenemende mate wat relevant is. Traditionele media communiceren nieuws dat online #trending is. Ons surf- en zoekgedrag, wie we volgen en wie we liken, beïnvloedt onze sociale interactie met en perceptie van de wereld om ons heen.

Voor organisaties en communicatieteams is het daarom belangrijker dan ooit om datagedreven te werken en Business Intelligence als een strategisch instrument in te zetten. Door verschillende databronnen binnen en buiten de organisatie met elkaar te combineren, te analyseren en te monitoren, kan het communicatiemanagement de organisatie toegang bieden tot waardevolle inzichten over hun stakeholders. Daardoor wordt de communicatie relevanter en effectiever.

Programma

  • 14:00 – 14:45 Deel 1 : Medialogica & dataficatie van communicatie
  • 14:45 – 15:15 Pauze
  • 15:15 – 16:00 Deel 2 : Business Intelligence strategieHoud ook de website in de gaten voor meer informatie over onze samenwerking.


SRM_200x200.jpg

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 60,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: 30,00
Young Logeion: € 15,00
Niet-leden: € 60,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 15 november 2020.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.