Ondernemersgids

Beck Communicatie b.v.  Beck Communicatie b.v.

Beck Communicatie is gespecialiseerd in interimcommunicatie voor overheden en non-profitorganisaties. Wij bieden tijdelijke communicatiecapaciteit op management-, senior- en adviseursniveau. Onze medewerkers hebben verstand van communicatie Ć©n van (overheids)bestuur. Ze werken planmatig en gestructureerd, zijn positief-kritisch, loyaal en initiatiefrijk.
Ook voor incidentele adviezen, praktijkgerichte trainingen en de werving en selectie voor vaste functies kunt u bij ons terecht. Zuid-Nederland is ons favoriete werkgebied.

Twitter: @BeckOffice

Rechtsvorm:
B.V.
Oprichting:
04-02-2000
Specialisatie:
Interimcommunicatie voor overheden en non-profitorganisaties, communicatieadvies, praktijkgerichte trainingen, werving en selectie van communicatieprofessionals voor vaste functies.
Aantal werknemers:
16
Lidmaatschappen / Samenwerkingsverbanden:
Logeion, Communicatienetwerk Limburg, CC-03, Communicatieclub Bourgondiƫ, Communicatiekring Nijmegen.
E-mail:
info@beckcommunicatie.nl

Contactinformatie

Bezoekadres:
Beck Communicatie b.v.
Litserstraat 18
5275 BV DEN DUNGEN
Toon in Google Maps Route naar dit adres
Postadres:
Beck Communicatie BV
Litserstraat 18
5275 BV DEN DUNGEN
Telefoon:
073 657 72 35

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.