Ondernemersgids

Bureau voor Overheidscommunicatie  Bureau voor Overheidscommunicatie

Hét Bureau! voor Overheidscommunicatie helpt u bij uw communicatievraagstukken. Dit kan gaan om een strategisch advies, een actie of concreet middel, optimale communicatie bij projecten of vervanging tijdens (zwangerschaps)verlof. Wij leveren u professionele, betrokken en ervaren 'hoofden' en 'handjes', op elk communicatieniveau. Wij beoefenen dus twee takken van sport: communicatieadvies en personeelsbemiddeling voor tijdelijk of vast communicatiepersoneel, specifiek gericht op de overheid. Hiervoor kunnen wij putten uit een poule van ongeveer 300 professionals. Ook voor trainingen zoals media- en presentatietrainingen, praktijktraining op het terrein van burgerparticipatie en persoonlijke drijfverenanalyse op basis van Profile Dynamics kunt u bij ons terecht. Bureau voor Overheidscommunicatie is gevestigd in Amersfoort maar werkt door het hele land.

Rechtsvorm:
B.V.
Oprichting:
10-10-2005
Specialisatie:
We bespelen het hele brede veld van de overheidscommunicatie. Speciale affiniteit met interactieve beleidsprocessen, de transities in het Sociaal Domein, ruimtelijke ordeningsprojecten en gemeentelijke herindelingen. Ook voor een onafhankelijke voorzitter, het coördineren van uw (tekst)producties, testen en verbeteren van uw website kunt u bij ons terecht.
Aantal werknemers:
3
Lidmaatschappen / Samenwerkingsverbanden:
Aangesloten bij Logeion; samenwerking met dochterbedrijf Bureau voor Zorgcommunicatie
E-mail:
welkom@bvoverheidscommunicatie.nl
Website:
http://www.bvoverheidscommunicatie.nl/

Contactinformatie

Bezoekadres:
Bureau voor Overheidscommunicatie
Bergstraat 29
3811 NE AMERSFOORT
Toon in Google Maps Route naar dit adres
Postadres:
Bureau voor Overheidscommunicatie
Bergstraat 29
3811 NE AMERSFOORT
Telefoon:
033-4653427

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.