Logo Zoeken

Ondernemersgids

Bekijk bedrijven, bureaus en zzp'ers in de ondernemersgids.

Ook in de ondernemersgids? Meer informatie

Leene CommunicatieLeene Communicatie

Leene Communicatie is hét communicatiebureau voor dienstverlenende bedrijven en publieke organisaties. Wij zijn gespecialiseerd in informatierijke communicatie. Leene Communicatie adviseert, creëert, realiseert en brengt resultaten in kaart. Kwaliteit en effectiviteit zijn voor ons essentieel.

Focus
Bij alles wat we doen, is de inhoud het vertrekpunt. We verdiepen ons in uw thematiek, marktkansen, vraagstuk, doelgroepen en stakeholders. Daarbij hanteren we een journalistieke aanpak. We interviewen, onderzoeken en maken ons complexe materie snel eigen.

Aanpak
We werken samen met opdrachtgevers, vanuit de bereidheid in elkaar te investeren. Dat levert duurzame relaties op. In co-creatie ontwikkelen we creatieve strategieën, realiseren we contentmarketing-campagnes en maken we effectieve communicatiemiddelen. Van jaarverslag tot magazine en van framing-strategie tot en met een praktische aanpak en middelenadvies. Door grote betrokkenheid bij het eindresultaat weten we boodschap, vorm, kanaal en timing optimaal af te stemmen. Slim en met een scherp oog voor wat er in markt en maatschappij speelt, en voor wat in de media op aandacht kan rekenen.

Effectiviteit
We hechten eraan om de resultaten van ons werk in kaart te brengen. Dat doen we bijvoorbeeld door bezoekcijfers te analyseren en de media-aandacht inzichtelijk te maken. Ook laten we ons werk beoordelen door externe experts, bijvoorbeeld door mee te doen aan nationale en internationale competities, waarbij we cases laten beoordelen.

Rechtsvorm:
B.V.
Oprichting:
01-12-2001
Specialisatie:
Team
Bij Leene Communicatie werken circa 45 adviseurs, tekstschrijvers en journalisten, filmmakers en projectmanagers. Ingewikkelde onderwerpen vertalen we naar aandacht in de pers, duidelijke teksten, films met een boodschap, overtuigende animaties, heldere infographics, aansprekende longreads et cetera.

Diensten
• Advies: strategieën, kernboodschappen, middelenmix
• PR: free publicity, social, medialobby, blogs, opiniebijdragen en persberichten
• Content: teksten, redactie, films en animaties
• Realisatie: websites, social media, infographics, longreads en magazines
• Onderzoek: monitoring en analyses

Onderwerpen
Leene Communicatie heeft aantoonbaar ervaring op de volgende terreinen:
• Veiligheid en preventie
• Zorg en gezondheid
• Energie, duurzaamheid en milieu
• Ruimtelijke ontwikkeling en infrastructuur
• Onderwijs en arbeidsmarkt
• Financiële en sociale zekerheid
• Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
Aantal werknemers:
45
Lidmaatschappen / Samenwerkingsverbanden:
Kwaliteit
Leene Communicatie is lid van branchevereniging VPRA. Sinds 2015 zijn we gecertificeerd volgens het kwaliteitskeurmerk voor de grotere Nederlandse communicatiebureaus. Dit certificaat is toegekend na externe toetsing/accreditatie. Bureaus die hiervoor in aanmerking komen, voldoen onder meer aan de normen voor een goede operationele bedrijfsvoering, een hoog professionaliteitsniveau van medewerkers en uitstekende kwaliteit van de dienstverlening. Leene Communicatie participeert verder actief in verschillende regionale communicatiekringen zoals PCR, UCK en HCK.

MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Leene Communicatie een belangrijk thema. Niet alleen waar het gaat om de communicatie erover, dus in opdracht van onze klanten, maar ook voor onszelf. MVO is geïntegreerd in alle aspecten van ons bedrijf. Van de adviezen aan opdrachtgevers en de inkoop tot en met onze energievoorziening – zo hebben we het grootste zonnedak van Gouda. Leene Communicatie is lid MVO Nederland.

Only Creative Entrepreneurs
Leene Communicatie is onderdeel van Only Creative Entrepreneurs. Een community van strategen, creatieven, developers en media- en contentspecialisten, die samenwerkt vanuit de kracht van verbinding. De Only-community bestaat uit meer dan twaalf gespecialiseerde bureaus. Vanuit deze community willen we van extra waarde zijn voor onze opdrachtgevers. Want samenwerken maakt ons sterker. Daarvan zijn we overtuigd. Samen met de andere Only-bureaus kunnen we onze opdrachtgevers breder bedienen. Bijvoorbeeld met diensten rondom branding, data, digital design en innovatieve technologie.
E-mail:
info@leenecommunicatie.nl

Contactinformatie

Bezoekadres:
Leene Communicatie
Westhaven 65
2801 PN GOUDA
Toon in Google Maps Route naar dit adres
Postadres:
Leene Communicatie
Westhaven 65
2801 PN GOUDA
Telefoon:
0182-528596