Ondernemersgids

Keijzer BVKeijzer  BV

Keijzer Communicatie bestaat uit drie vestigingen: in Apeldoorn, Utrecht en Enschede. Het vernieuwende bureau verzorgt communicatieprojecten voor onder meer het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, Centraal Beheer Achmea, Provincie Overijssel, het ministerie van Economische Zaken en de gemeente Apeldoorn. Een diverse doelgroep, maar daarvoor is ook divers talent in huis. Het bureau beschikt over communicatieadviseurs, interim communicatiemanagers en journalisten. Het motto van Keijzer Communicatie: communicatie overtuigt, werkt, verbindt, informeert, scoort, ontroert en prikkelt. Communicatie is onze passie. Een passie die inspireert tot bruisend ideeën, tot creatieve toepassingen èn praktische oplossingen.

Rechtsvorm:
B.V.
Oprichting:
09-04-2003
Specialisatie:
Project management, communicatie advies, free publicity, interim communicatiemanagement, tekstproducties, webcommunicatie en arbeidsmarktcommunicatie
Aantal werknemers:
11
Nevenvestigingen:
Apeldoorn, Enschede, Maastricht
E-mail:
lia@vankeijzer.nl

Contactinformatie

Bezoekadres:
Keijzer BV
Maliebaan 80 A
3581 CW UTRECHT
Toon in Google Maps Route naar dit adres
Postadres:
Keijzer BV
Maliebaan 80 A
3581 CW UTRECHT
Telefoon:
030 230 69 39

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.