Ondernemersgids

Issuemakers BV  Issuemakers BV

De Issuemakers is met een behoorlijke dosis enthousiasme en betrokkenheid actief voor opdrachtgevers op het raakvlak van publieke en private belangen. Het werken voor en met mensen, 'spelen' met argumenten en het zoeken van het juiste moment en middel zijn daarbij de leidraad.

Rechtsvorm:
B.V.
Oprichting:
01-04-1997
Specialisatie:
De werkzaamheden van De Issuemakers richten zich op: adviseren van public affairs- en public relationsstrategie; actief volgen van ontwikkelingen binnen de politiek, overheid en media; initiƫren en begeleiden van contacten met politici, ambtenaren (zoals individuele gesprekken, bijeenkomsten, werkbezoeken, stages); actieve mediabegeleiding en kwalitatief imago-onderzoek. Van Keep werkt zowel voor profit als non-profitorganisaties in diverse sectoren waaronder gezondheidszorg, verkeer en waterstaat, visserij, onderwijs en binnenlands bestuur etc.
Aantal werknemers:
11
Lidmaatschappen / Samenwerkingsverbanden:
Logeion, beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals
E-mail:
desiree@issuemakers.nl

Contactinformatie

Bezoekadres:
Issuemakers BV
Rembrandtweg 39
1181 GE AMSTELVEEN
Toon in Google Maps Route naar dit adres
Postadres:
Issuemakers BV
Rembrandtweg 39
1181 GE AMSTELVEEN
Telefoon:
020 3455088

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.