Logo Zoeken
Logeion

Extra keynote op C-day24: Kim Spinder

31 mei 2024Ronand Jansen

Het aftellen tot C-day24 is nu echt begonnen! Over twee weken komen we met ruim 600 communicatieprofessionals samen voor hét communicatiecongres van het jaar. En wij hebben met de komst van innovator en organisatieadviseur Kim Spinder een extra verrassing voor jullie in petto!

Kim Spinder_1080x1080px.jpg

Kim Spinder helpt organisaties versnellen en innoveren door anders te werken. Ze is een veelgevraagd innovatie-expert en spreker binnen de overheid en het bedrijfsleven. Kim heeft veel ervaring met het opzetten van succesvolle innovatie- en verandertrajecten. Ze is winnaar van The Harvard M-Prize for Management Innovation, uitvinder van Deelstoel.nl en het open Innovatie Festival, veranderaar en dwarsligger, veelgevraagd spreker (o.a. TEDx). Met veel lef en plezier helpt ze organisaties om zich klaar te maken voor de toekomst. Ze is onder andere ook lid van de Raad van Toezicht bij Buurtzorg.

Kim heeft HBO-communicatie gestudeerd aan de Hanze Hogeschool, gevolgd door Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast is zij auteur van de boeken ‘We quit mail’, ‘Het kleine innovatieboek’ en ‘Eerste hulp bij hybride werken’.

Na de lancering van het Logeion Trenddocument ‘Trends in transitie’ in de ochtend zal Kim haar expertise en kennis delen.

Heb je nog geen tickets kunnen bemachtigen? Doe dit snel! Want er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. Ook kan je jezelf sinds gisteren inschrijven voor de C-for-yourself-sessies. 𝘝𝘰𝘭 = 𝘷𝘰𝘭!

Ga snel naar www.cday.nl voor het programma, de ticketverkoop én meer.