Logo Zoeken
Extra ledenvoordeel

Logeion-leden ontvangen €150 korting op de masterclass 'Strategisch Communicatie Frame'

6 februari 2024De redactie

Met het Strategisch Communicatie Frame van Betteke van Ruler weet je van iedere communicatiestrategie een succes te maken. Maar wat is dit model precies? En hoe pas je het goed toe? Dat is wat je leert als deelnemer van de 1-daagse masterclass Strategisch Communicatie Frame. Wanneer jij je nu aanmeldt, ontvang je als lid van Logeion maar liefst €150 korting.

Strategisch Communicatie Frame 2-daagse masterclass.png

Of je nu bekend bent met het Strategisch Communicatie Frame (II) van emeritus hoogleraar Betteke van Ruler of niet: met de 1-daagse masterclass Strategisch Communicatie Frame doe je kennis op waar jij, een gedreven vakgenoot, voor de rest van jouw carrière baat bij hebt! Samen met vele andere communicatieprofessionals waag jij je aan het frame, voer je verschillende opdrachten uit en spar je met anderen om tot een optimale strategie te komen. Want begrijpen hoe het frame werkt, doe je gemakkelijker door de handen ineen te slaan.

Tussen de momenten door waarin je zelf aan de slag gaat, praat Betteke van Ruler je bij over de achtergronden van het model en de vele manieren waarop je het kunt inzetten. Zo weet je zeker dat jij, aan het einde van de dag, een échte kenner bent. Al bevestigt het officiële certificaat van deelnemening aan het Strategisch Communicatie Frame dit ook. 

Wanneer je lid bent van Logeion ontvang je tevens maar liefst €150 korting op deze 1-daagse masterclass van Betteke van Ruler (was €995,- excl. btw, wordt €845,- excl. btw)!

Ben jij erbij op 22 april óf 3 oktober 2024? De masterclass vindt plaats in de Witte Vosch te Utrecht.

Profiteer nu

Of bekijk de andere ledenvoordelen.