Logo Zoeken

Officemanager Andrea neemt afscheid van Logeion

10 januari 2024De redactie

Na bijna 18 jaar komt het einde van Andrea's carrière bij Logeion in zicht. Graag zegt zij vaarwel en wil zij iedereen bedanken die al die jaren Logeion de moeite waard hebben gemaakt.

Andrea.jpg

T’is mooi geweest!

De pijp aan Maarten geven, mijn laptop aan de wilgen hangen, er een punt achter en een streep onder zetten, mijn biezen pakken en het bijltje erbij neerleggen. Dat en nog veel meer ga ik doen vanaf 25 januari.

Na bijna 18 jaar Logeion als officemanager, vraagbaak, geweten, archivaris en ledenadministrateur is het de hoogste tijd voor iets anders, namelijk me-time.

Met mijn lief de wijde wereld in, heel veel lezen, beetje wandelen, elke dag uitslapen en lekker koken; en nog honderd andere zaken om prettig gepensioneerd bij te zijn.

Mijn lieve collega’s en dierbare Logeion-leden zullen het dus vanaf 25 januari zonder mij moeten stellen. Dat zal best wel lukken. Ik heb dan ook een fijne opvolgster: Sandhia Soekhoe.

Ik dank iedereen die al die jaren Logeion, hetzij als lid of als collega, de moeite waard hebben gemaakt. Het ga jullie goed!

Tot ziens,

Andrea