Logo Zoeken
Logeion

C-day23 in teken van verandering en innovatie

5 april 2023De redactie

Op 22 juni staat C-day23 in het teken van verandering en innovatie. De drie keynotespeakers zijn neurowetenschapper Ayca Szapora, techfilosoof Martijn Aslander en veranderexpert Arend Ardon. Het communicatievak moet continu inspelen op veranderingen. Maar in hoeverre ga je mee met alle ontwikkelingen? Hoe zorg je dat jij als communicatieprofessional relevant blijft binnen jouw organisatie en bij je opdrachtgevers?

cday23_website_950x635.jpg

In samenwerking met partners van Logeion zijn er 'C-for-yourself'-sessies waarin onder meer wordt gekeken naar 'artificial intelligence en communicatie', 'purpose van storytelling' en 'gedragsbeïnvloeding'. Er komt een speciale sessie voor young professionals, live podcast uitzendingen en nog veel meer.

Ook is er dit jaar een extra bruisend ontmoetingsplein en zijn er veel netwerkmomenten waarop je lekker bij kunt praten met je vakgenoten. Hét grootste communicatiecongres van het jaar vindt plaats in Spant in Bussum.

Meer informatie en tickets op c-day.nl.