Logo Zoeken
Logeion

“Vacatures delen binnen het netwerk van Logeion is een no-brainer"

30 november 2022De redactie

Het belang van goede communicatie neemt steeds verder toe. Dat is ook terug te zien in de arbeidsmarkt; er is steeds meer vraag naar communicatieprofessionals, zowel in vaste dienst als voor interim-opdrachtenDaarom biedt Logeion sinds kort organisaties de mogelijkheid om naast vacatures voor vaste functies (30 dagen plaatsing) ook vacatures voor interim-functies (5 dagen plaatsing) aan te bieden aan communicatieprofessionals op de Logeion-vacaturebank. En met succes! Enkele werving- en selectiebureaus maken met veel plezier gebruik van de vacaturebank van Logeion.

Neon handen schudden

Ervaringen met de vacaturebank van Logeion

Yvette Albers, Coördinator consultants & recruiters bij OnlyHuman, vertelt: “Wij bij OnlyHuman plaatsen we onze tijdelijke opdrachten en vaste banen op de vacaturebank van Logeion. Zo komen wij midden in het hart van de professionals die wij zoeken én die ons zoeken. Met vacatures binnen de Rijksoverheid, maar ook bij gemeenten, ngo’s en decentrale overheid hebben wij als OnlyHuman een aanbod om trots op te zijn en dit delen binnen het netwerk van Logeion is daarom een no-brainer.”

Ook Communicatiemensen.nu maakt al lange tijd naar grote tevredenheid gebruik van de vacaturebank van Logeion. “Wij zijn als Communicatiemensen.nu heel enthousiast over de mogelijkheid om onze vacatures ook via de website van Logeion bekend te maken. Het feit dat zij precies onze doelgroep bereiken maakt het voor ons makkelijker om snel de juiste kandidaat voor een interim-opdracht te vinden. En daar hebben alle partijen voordeel van", aldus Pierre Wimmers, financieel directeur Communicatiemensen.nu.

Celine van der Wal is Recruitment Consultant bij Babbage Company en zegt: "Of je nu een tijdelijke opdracht zoekt of een vaste baan: ik kom graag met je in contact! Babbage Company is gespecialiseerd in de werving van (interim) marketing-, communicatie- en contentprofessionals en daarom maken wij sinds kort gebruik van de vacaturebank van Logeion. We werken voor veel grote organisaties, zoals de (Rijks)overheid, UWV, Triodos Bank en Erasmus Universiteit Rotterdam."

Interesse of vragen?

Heb je door deze gedeelde ervaringen ook interesse gekregen in het plaatsen van een of meer vacatures op het gebied van communicatie? Ga dan naar de website en plaats snel en eenvoudig jouw vacature.  

Van plan om meer dan tien vacatures per jaar te plaatsen? Neem dan contact op met Nanne Castelijns via partnerships@logeion.nl voor een prijsafspraak op maat.