Logo Zoeken
Logeion

'Ik kijk ernaar uit om concepten uit te werken tot creatieve eindproducten'

15 november 2022De redactie

Op 1 november startte nieuwe collega Rianne Pasman als projectleider Programmering en Marketing op het Logeion-bureau. De hoogste tijd om meer van haar te weten te komen! Bijna 3 jaar heeft Rianne als communicatiemedewerker gewerkt bij Texo Trade Services (TTS) aan de on- en offline communicatie- en marketing. "Hier was ik verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en bewaken van de planning en de voortgang van communicatiemiddelen en -bijeenkomsten." We vroegen haar waarmee ze bij Logeion aan de slag gaat. 

Rianne Pasman.JPG

Welkom bij Logeion! Waarmee ga je je bezighouden als projectleider Programmering en Marketing?
Rianne: "Als projectleider ga ik aan de slag met het organiseren en realiseren van on- en offline bijeenkomsten en evenementen voor het programma-aanbod van Logeion. Daarnaast ga ik een bijdrage leveren aan de (online) marketing van deze bijeenkomsten en events."

Wat wekte jouw interesse voor het communicatievak?
Rianne: "Het studieaanbod is zo divers en breed, dat ik als student erg zoekende was welke opleiding ik wilde gaan volgen. Wat ik wel zeker wist was dat ik “iets” met taal en creativiteit wilde gaan doen. Toen kwam de studierichting Marketing en Communicatie op mijn pad waar dit centraal staat. Het is een breed vak waar je je altijd in kan blijven ontwikkelen en in diverse sectoren kan toepassen, dat sprak mij aan."


"Waar een wil is, is een weg"


Hoe kende je Logeion en waarom wilde je graag bij de vereniging werken?
Rianne: "Logeion heb ik leren kennen via mijn moeder Mariëtte Pasman, zij is al enige tijd actief bij Logeion als bestuurslid. Hierdoor wist ik van het bestaan en het doel van de vereniging. Ik ben bij Logeion gaan werken, omdat ik het erg leuk vind om evenementen en bijeenkomsten te organiseren. En daarnaast wil ik meer leren over communicatie en meehelpen om kennis over te dragen binnen het vakgebied. Logeion is hier de juiste plek voor!"

Waar kijk je het meeste naar uit om aan de slag mee te gaan?
Rianne: "Het organiseren van evenementen en bijeenkomsten in combinatie met de marketing en communicatie hierover. Dan zie ik een idee als concept werkelijkheid worden en draag ik bij aan het op een goede manier uitvoeren hiervan. C-Day23 bijvoorbeeld is een mooie uitdaging om aan bij te dragen."

Hoe zou je jezelf omschrijven? En wat is een talent van jou?
Rianne: "Creatief, leergierig en meestal vrolijk. Ik krijg energie van het omzetten en doorvoeren van ideeën naar een concreet en creatief eindproduct. Als ik iets wil bereiken dan ga ik er helemaal voor. Waar een wil is, is een weg tenslotte."