Logo Zoeken
Logeion

De vijf finalisten voor de Galjaardprijs 2022 zijn bekend

5 oktober 2022De redactie

Vorige week donderdag 29 september mochten tien genomineerde organisaties hun project in Utrecht pitchen bij de jury van de Galjaardprijs. Onder leiding van voorzitter Friso Fennema werd na een lange, boeiende dag bepaald wie dit jaar de vijf finalisten zijn. De finalisten (in willekeurige volgorde) zijn: De Provincie Noord-Brabant met ‘Brabant Onder De Radar’ i.s.m. Omroep Brabant, Connect Communicatie en Frame Freaks, Amsterdamse ambtenaren met ‘Ik Wil Een Schoon Pensioen’, Centrum voor Jeugd en Gezin Rijnmond met ‘Ondersteuning bij de grootste opgave in een mensenleven’, V&R met ‘Vergeten Doelgroepen' en Future Communication met ‘De Fitte Top 100’.

Vijf finalisten Galjaardprijs22 950x635.jpg

Uitreiking en publieksprijs

Tijdens PubCom22, het National Congres Publieke Communicatie, op 3 november zal aan het slot van een inhoudelijke dag vol debat en dilemma’s de winnaar van de ‘Galjaardprijs 2022’ bekend gemaakt worden. Deze winnaar wordt verkozen door de Galjaard-jury, die bestaat uit Friso Fennema (juryvoorzitter), Esther Bunnik, Annette Klarenbeek, Arjen van Leeuwen en Stef Petit, die vorig jaar won met het de inzending ‘belevende, innovatieve communicatie rondom de coronacrisis in Zuyderland’. In de aanloop naar PubCom22 kan vanaf 18 oktober op de vijf projecten online gestemd worden voor de ‘Publieksprijs 2022’, die eveneens tijdens het congres uitgereikt zal worden. De Galjaardprijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een initiatief of project in het publieke domein dat het meeste inspiratie, innovatie en impact met resultaat heeft gehad. Wil jij bij de uitreiking van de Galjaardprijs 2022 zijn - en een dag je onderdompelen in het thema 'Van betekenis' tijdens PubCom22?

Koop je tickets voor PubCom22