Logo Zoeken
Logeion

Programmadirecteur Folkert Reith verlaat Logeion

18 mei 2022De redactie

Per 1 september vertrekt Folkert Reith als programmadirecteur van Logeion en start hij bij Van der Hilst Communicatie. Afgelopen elf jaar heeft hij als programmadirecteur een centrale rol vervuld binnen de beroepsorganisatie. Onder zijn leiding heeft de programmering zich ontwikkeld tot een breed, relevant en succesvol aanbod van momenteel 90 hoogwaardige kennissessies waar jaarlijks meer dan 7.500 vakgenoten aan deelnemen.

Afzwaaien Folkert 950x635.jpg

De bijeenkomsten zijn het resultaat van samenwerking met een groot aantal leden die actief zijn in commissies en vakgroepen en tientallen externe samenwerkingspartners. Als spil in dit grote netwerk heeft hij zijn stempel gedrukt op de ontwikkeling van het communicatievakgebied.

Daarnaast stond hij aan de wieg van de belangrijke vakcongressen C-day en PubCom, had hij zitting in de Adviesraad Programmering & Trends (momenteel TrendTeam) en was hij nauw betrokken bij het bestuur van de vereniging.

De overstap van Folkert Reith naar Van der Hilst Communicatie betekent dat hij dus blijft werken in het hart van het communicatievak. En dat vinden we bij Logeion natuurlijk goed nieuws. Hij zal zich gaan bezighouden met de (door)ontwikkeling van de opleidingen, het aanbod van cursussen & trainingen en de verschillende maatwerkprogramma’s waar Van der Hilst bekend om staat.

“Het bestuur vindt het buitengewoon jammer dat Folkert vertrekt bij ons bureau. Wij waarderen zijn grote en langdurige inzet voor de vereniging enorm. Zijn beslissing om na 11 jaar bij Logeion binnen het vak een andere uitdaging aan te gaan begrijpen we heel goed. We wensen hem dan ook veel succes bij zijn nieuwe baan. We gaan hem geweldig missen”, zegt Wieneke Buurman, voorzitter van Logeion.