Logo Zoeken
Logeion

Ledenpeiling over de awards van Logeion

22 maart 2022De redactie

Logeion is het hart van het werkveld communicatie met focus op ontwikkeling van de individuele professional en het communicatievak in het algemeen. De vereniging stelt communicatieprofessionals in staat om te netwerken en te ontmoeten, bij te blijven en zich te ontwikkelen en viert daarnaast het beste en mooiste communicatiewerk. In het kader van dat laatste wil Logeion onderzoeken met mensen uit het veld of de huidige opzet rondom de prijzen en awards nog de juiste is.

LOGNW_bekers.jpg

Communicatie en de wereld om ons heen ontwikkelen en veranderen. Misschien is er behoefte en verwachting van Logeion in de markt aan meer of andere prijzen om de prachtige dingen die communicatie kan betekenen, te vieren. Vragen die daarbij aan bod komen zijn: Is een award het juiste middel? Een middel dat we nodig hebben? En zo ja waar is de award dan voor? En voor wie? Een individu, een groep, team of organisatie? En hoe reiken we die uit? Kortom, dit willen we onderzoeken en heroverwegen samen met jou.

Denk jij mee?
In de komende periode worden leden van Logeion en andere mensen uit ons werkveld per e-mail gevraagd hun mening te delen over het vieren van topwerk. Op basis hiervan besluiten we dan hoe we verder gaan. Laat dus van je horen!

Historie
De Verkiezingen CommunicatieProfessional en CommunicatieTalent van het Jaar zijn de afgelopen jaren georganiseerd door Logeion. De prijs is uitgereikt aan communicatieprofessionals die in dat afgelopen jaar een onderscheidende prestatie hebben geleverd. Voor de verkiezingen golden de criteria: inspirerend (voor vakgenoten), professioneel (je hebt je bewezen als communicatieprofessional/-strateeg), innovatief (qua aanpak) en impactvol (qua resultaat).

Een award is pas echt een goede award als jij hem wilt winnen!