Logo Zoeken
Logeion

Het 750e nieuwe lid van 2021 is: Marloes Heetman

15 december 2021De redactie

Met allerlei feestelijke acties viert Logeion in 2021 dat ze 75 jaar bestaat. Een van deze acties is dat elk 75e lid dat zich dit jaar aanmeldt bij Logeion een boekenpakket cadeau krijgt. Een boekenpakket om direct met haar of zijn professionele ontwikkeling aan de slag te gaan. We feliciteren Marloes Heetman, want zij is het 750e nieuwe lid van 2021!

Logeion 750 lid.png

Marloes is Marketing Communicatieadviseur bij Summa College in Eindhoven. “Wat een leuk nieuws! Ik voel me extra welkom als nieuw lid! ik ben lid geworden omdat ik graag aangesloten ben bij vakgenoten en op de hoogte wil zijn van de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied. Mede door het vele thuiswerken schiet het daar de laatste tijd bij in. Ik hoop dan ook door de nieuwsbrief en bijeenkomsten van Logeion weer gemakkelijker en toegankelijker kennis tot me te kunnen nemen”, aldus Marloes in een reactie.