Logo Zoeken

Dit zijn de finalisten voor de Verkiezing CommunicatieProfessional en CommunicatieTalent 2021!

21 april 2021De redactie

De finalisten voor de Verkiezingen CommunicatieProfessional en CommunicatieTalent 2021 zijn bekend. Esther van Tienen (Transavia), Hans Faber (Namens de Familie) en Judith Zuijderhoudt (MSD) maken kans op de titel CommunicatieProfessional van het Jaar. Voor de Verkiezing CommunicatieTalent van het Jaar gaat het om de volgende drie finalisten: Evita Bloemheuvel (Zelfmoordpreventie 113), Falco Cremers (Zuyderland MC Heerlen) en Skye van Gooswilligen (De Omgevingsanalist & Rijkswaterstaat). De vakjury’s hebben alle kandidaten en hun cases beoordeeld op vier criteria: inspirerend, professioneel, innovatief en impactvol.

Cweek21_CommVerkiezingen_finalisten_705x220px.png

Nieuw proces
De finalisten kunnen zich opmaken voor een gesprek met de vakjury. Deze gesprekken vinden in de eerste week van juni plaats. Cathelijne Janssen juryvoorzitter van de Verkiezing CommunicatieProfessional van het Jaar: “We zien dit jaar in de aanmeldingen een mooie mix van organisaties en cases: overheid, bedrijfsleven en veel verschillende sectoren. Paulien Trommelen juryvoorzitter van de Verkiezing CommunicatieTalent van het Jaar vult aan: “Bij de kandidaten voor het CommunicatieTalent 2021 zien we vooral maatschappelijke cases terug. De jury kijkt uit naar het gesprek met de finalisten tijdens de pitches. Het wordt in elk geval spannend dit jaar!”

Publiek is belangrijke adviseur
Het publiek heeft dit jaar de belangrijke taak om de jury’s te adviseren. Zowel Logeion-leden als niet-leden kunnen straks hun stem laten horen en hun steun voor een kandidaat uitspreken. Deze 'wisdom of the crowds' gaat de juryleden helpen in hun beoordeling. De jury weegt het advies van het publiek mee en spreekt daarnaast zelf uitgebreid met de finalisten. Vanaf 12 mei kan het publiek via www.cday.nl advies uitbrengen.

Uitreiking
Op maandag 21 juni worden de winnaars van de Verkiezing CommunicatieProfessional en CommunicatieTalent 2021 bekendgemaakt. De uitreiking vindt plaats op maandag 21 juni - de eerste dag van C-week21 die van maandag 21 tot en met donderdag 24 juni 2021 plaatsvindt. Tickets voor C-week21 zijn nu te koop op www.cday.nl!