Logo Zoeken

Acht kandidaten in de race voor de titel CommunicatieTalent 2019

8 mei 2019De redactie

De longlist met kandidaten voor de Verkiezing van het CommunicatieTalent 2019 is bekend. De acht talenten presenteren zichzelf volgende week tijdens een selectiedag bij Yacht, waar zij beoordeeld worden door de selectiecommissie en een recruiter van Yacht. De commissie schrijft vervolgens een adviesrapport voor de jury die uit de acht talenten, drie finalisten kiest. De finalisten worden eind mei bekendgemaakt. Zij mogen tijdens C-day19, op 20 juni 2019, strijden voor de titel CommunicatieTalent van het Jaar. Wie neemt het stokje over van Isabel Boerdam, de winnares van vorig jaar?

ComTalent2019.png

Via het Logeion-netwerk zijn er tips en voordrachten binnengekomen voor jonge communicatieprofessionals (tot 30 jaar) die kans zouden moeten maken op de titel. De selectiecommissie van Logeion heeft de kandidaten beoordeeld op vier criteria: inspiratie, innovatie, impact en individuele bijdrage. De talenten die voldeden aan de criteria, hebben ze uitgenodigd voor de selectiedag.

Deze longlist voor de titel Communicatietalent 2019 bestaat uit:

  • Marlon van den Besselaar - Bex*communicatie
  • Nadine Biegstraaten - Provincie Noord-Holland a.i. via Future Communication 
  • Sabine de Brouwer - Schiphol a.i. via Future Communication
  • Edo Druiventak - WoningNet
  • Stefan Meershoek - PGGM
  • Thijs Mosterman - Video Agency
  • Myrte Versteeg - Provincie Noord-Holland a.i. via Future Communication
  • Robina Weermeijer - Boehringer Ingelheim


De selectiecommissie bestaat uit: Wim van der Weegen (voorzitter), Monique van Vliet, Paulien Trommelen, Frank van Noort, Debbie Barendregt en Roland Kroes. De jury bestaat uit: Noud Bex (voorzitter), Cathelijne Janssen, Ella Broos, Jasper Mulder, Arjen Boukema en Christian Burgers.

C-day19
Eind mei maken we de drie finalisten bekend. Zij staan 20 juni op het hoofdpodium tijdens C-day19, hét nationaal vakcongres voor communicatieprofessionals. Het programma van het congres staat inmiddels online. Naast de finalisten staan er in de ochtend interessante keynotes op het podium: Patrick Stal van Uber en Deborah Nas van de TU Delft. In de middag kunnen bezoekers kiezen uit ruim 20 boeiende fasterclasses. Meer informatie? Bekijk het programma op www.cday.nl en meld je meteen aan!