Logo Zoeken
Artikel Exclusief voor leden

Eric Denig (1929-2023) zette het vak op de internationale agenda  

10 december 2023Guido Rijnja

Op 19 oktober dit jaar overleed Eric Denig. Hij was erelid van Logeion sinds 1993, na een actieve periode als onder meer voorzitter van de NGPR, een voorloper van Logeion. In antwoord op de vraag wat het lidmaatschap hem heeft gebracht, zei hij in 2021 tijdens een interview voor C: “Alles eigenlijk. Het is een stuk van mijn leven. Wat ik nu ben, ben ik geworden door de beroepsvereniging.” We plaatsen het interview in deze C opnieuw, ter nagedachtenis aan de man die vooral internationale aandacht vroeg voor ons vak.

Deze kennis is exclusief voor leden en abonnees op vakblad 'C'.

Meer over lid worden

Meer over abonnee worden

Ben je al lid of abonnee? Log in om exclusieve kennis te zien.