Logo Zoeken
Video

The Peer Review: How to story?

13 juli 2022De redactie

In de nieuwste The Peer Review geven verschillende experts hun visie op storytelling. Want hoe bepaal je eigenlijk wat jouw verhaal is? Wat maakt een verhaal goed? In deze video hoor je wat de grootste valkuilen zijn bij het ontwikkelen van je verhaal en wie de grote voorbeelden zijn van de professionals in deze video.

The-Peer-Review-Stories.png

In deze video komen aan het woord:  Sander Grip (hoofdredacteur vakblad C, Logeion), Carlien Verplanken (Communication Operations Manager, IKEA), Niels de Jong (Muzikaal strateeg, TAMBR), Marc Pos (Chief executive, idtv) en Marieke Leussink (Manager Externe Corporate Communicatie, ForFarmers).

Bekijk hier de volledige video op YouTube. Alle video's in de serie The Peer Review worden gemaakt in samenwerking met idtv+.