Logo Zoeken
Video

Publieke vs private communicatie: wat is het grootste verschil?

7 september 2021De redactie

Wat is het grootste verschil tussen publieke en private communicatie? En wat werkt beter bij de een dan bij de ander? Kortom, wat kunnen we van elkaar leren? In de nieuwe aflevering van The Peer Review, de serie die we samen met idtv maken, vertellen Nicolette Vink Head of production bij IDTV, Connie Eli hoofd communicatie bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Elleke Evers, Managing consultant van Future Communication, Rose Dammen Manager Communicatie bij RET en onze voorzitter Wieneke Buurman over hun ervaringen bij de publieke en de private sector.

Peer 705x220.jpgLogeion slaat de handen ineen met idtv+ voor een videoserie: The Peer Review. In de serie gaan communicatieprofessionals aan de hand van relevante thema’s in gesprek over het communicatievak. Met opnieuw dank aan Hellen Hendriks, Frank Goren, Inge den Hartog, Amy Barratt-Jones en Philip Brouwer van IDTV.