Logo Zoeken

Communicatie aan het woord in The Peer Review

22 december 2020De redactie

Logeion slaat de handen ineen met idtv+ voor een nieuwe videoserie: The Peer Review. In de serie gaan communicatieprofessionals aan de hand van relevante thema’s in gesprek over het communicatievak. De afleveringen verschijnen gedurende heel 2021, het jaar waarin Logeion 75 jaar bestaat. Voor elke aflevering worden verschillende gasten geïnterviewd over vraagstukken die betrekking hebben op een maandelijks thema. Bekijk de eerste uitzending over ‘employee engagement in 2020’.

The Peer Review 705x220.jpg

Communicatie is cruciaal
The Peer Review is ontstaan uit de wens om communicatieprofessionals een additioneel platform te bieden waarop ze hun stem en visie over relevante thema’s omtrent communicatie ten gehore kunnen brengen. Contentmarketingbedrijf idtv+ biedt het verhaal van communicatie door communicatieprofessionals een podium in de vorm van deze productie, die ter ere van het 75-jarige bestaan van Logeion is aangeboden. André Manning, directeur Logeion: "Ons beroep is cruciaal, dat is ook in het roerige jaar 2020 gebleken. Veel van onze collega’s zijn sinds de crisis al dagenlang in touw en daar mogen we enorme bewondering voor hebben. Ook omdat het heeft geholpen het communicatievak nog beter op de kaart te zetten. En daarom is het mooi dat we in ons jubileumjaar samen met idtv+ een prachtige serie gaan maken waarin de verschillende aspecten van ons vak worden belicht."

Employee engagement
Het eerste thema van de videoserie is ‘employee engagement in 2020’. Hoe heeft interne communicatie zich de afgelopen jaren ontwikkeld? En hoe heeft COVID-19 dit specialisme en het belang ervan veranderd in dit roerige jaar? Te gast zijn Monica Wigman (senior communicatieadviseur (a.i.) bij de Belastingdienst), Josien Schraverus (senior communicatieadviseur bij Naturalis Biodiversity Center), Sascha Becker (Communicatieman van 2020), Jos Schut (Chief Human Resources Officer bij Randstad NV) en Frank Goren (Head of Strategy bij idtv+).