Sprekers bij Reputatiemanagement klaar voor de toekomst - prof.dr.em. Cees van Riel

Reputatiemanagement klaar voor de toekomst - prof.dr.em. Cees van Riel

Over de sprekers

 1. André Manning

  André Manning

  Al ruim twintig jaar in het vak; een ervaren communicatie professional kun je André Manning wel noemen. Na een lange, internationale carrière bij Philips waar hij uiteindelijk de hoogste communicatiefunctie vervulde, stapte hij over naar Booking.com. Tijdens deze periode leerde hij de ins -en outs van e-commerce platforms en hoe daar een communicatiefunctie op in te richten. Vervolgens verbreedde hij zijn kennis en inzichten bij achtereenvolgens Akzo, het in Zurich gevestigde Australische verpakkingsbedrijf Amcor en de Nederlandse AFM. André is directeur van Logeion, de Nederlandse beroepsvereniging voor communicatieprofessionals met de opdracht om te vereniging te laten groeien en het ondersteunende bureau verder te professionaliseren.
 2. Boudewijn van Uden

  Boudewijn van Uden

  Boudewijn van Uden is directeur corporate communicatie a.s.r. Hij is verantwoordelijk voor in- en externe communicatie, communicatieadvies, public affairs, merk & positionering, evenementen, hospitality, foundation en sponsoring, investor relations & ratings en duurzaamheid.
 3. Cees van Riel

  Cees van Riel

  Prof.dr. Cees van Riel is emeritus hoogleraar Corporate Communications. Hij publiceerde talrijke artikelen over bedrijfsidentiteit en branding en schreef eerder de boeken 'Handbook of Corporate Communication', 'Identity and Images', 'Principles of Corporate Communications’ en The Allignment factor’.
 4. Tom van Laarhoven

  Tom van Laarhoven

  Tom van Laarhoven is hoofd Concerncommunicatie UWV.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 130,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht:
Leden: € 65,00
Young Logeion: € 32,50
Niet-leden: € 130,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 10 december 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.