Over Reputatiemanagement klaar voor de toekomst - prof.dr.em. Cees van Riel

Reputatiemanagement klaar voor de toekomst - prof.dr.em. Cees van Riel

Een inspirerende middag met prof.dr.em. Cees van Riel met bijdragen van Boudewijn van Uden (directeur corporate communicatie a.s.r.), Bernd Roelink (hoofd communicatie Koninklijke Marine) en Tom van Laarhoven (hoofd Concerncommunicatie UWV). Moderator: André Manning (directeur Logeion). 

Inmiddels een mooie vak-traditie: het CommunicatieCollege van Cees van Riel vlak voor de kerstdagen. Cees van Riel staat bekend als een van de grondleggers van het corporate communicatievak en als een pionier op het gebied van reputatiemanagement.

Tijdens zijn college praat hij ons bij over recente ontwikkelingen op het gebied van reputatiemanagement: duiding van cijfers en trends in Nederland en wereldwijd. Daarnaast zoomt hij in op de kenmerken van een succesvolle communicatieafdeling op basis van onder meer resultaten van een recent onderzoek.

In het tweede deel van deze middag gaan we onder leiding van André Manning uitgebreid in gesprek met Cees van Riel en een drietal vakgenoten. Herkennen zij de resultaten van het onderzoek? Wat doen zij om hun eigen afdelingen succesvol te laten acteren? Een inspirerende verkenning van verschillende factoren die ten grondslag liggen aan succesvolle afdelingen. 

Kortom, volop ingrediënten voor een stevige en inspirerende middag over reputatiemanagement! Reageer snel, want de ervaring leert dat de CommunicatieCollege’s van Cees van Riel erg populair zijn.

Dit CommunicatieCollege is een initiatief binnen het Centrum Strategische Communicatie van Logeion, de plek waar de communicatiewetenschap en de praktijk elkaar ontmoeten.


Het Centrum voor Strategische Communicatie Logeion is de plek waar de communicatiewetenschap en de praktijk elkaar ontmoeten. Onderzoekers en docenten van universiteiten, hogescholen, particuliere onderwijsinstellingen en communicatieprofessionals verkennen elkaars werkterrein, delen kennis en ontwikkelen samen relevante onderzoeksvragen. De verdieping en verrijking die deze ontmoetingen opleveren geven richting aan de verdere professionalisering van het vak communicatie.

Voor meer informatie, zie de website van het Centrum voor Strategische Communicatie.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 130,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht:
Leden: € 65,00
Young Logeion: € 32,50
Niet-leden: € 130,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 10 december 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.