Sprekers bij Communicatie in positie – prof.dr. Betteke van Ruler

Communicatie in positie – prof.dr. Betteke van Ruler

Over de sprekers

  1. Betteke van Ruler

    Betteke van Ruler

    Betteke van Ruler is emeritus-hoogleraar Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft een lange carrière achter de rug, eerst als communicatieprofessional, daarna als docent communicatie in het hbo en sinds 1996 als wetenschapper. In de loop van de tijd heeft zij talloze boeken en artikelen gepubliceerd over het communicatievak. Haar laatste boek 'Handboek communicatiestrategie Agile methode voor strategieontwikkeling' ligt sinds oktober 2020 in de winkels. In 2014 is de Van Ruler Academy opgericht waarin ze een brug slaat tussen theorie en praktijk. Betteke van Ruler is tevens erelid van Logeion.
  2. Daniëlle Tamis

    Daniëlle Tamis

    Daniëlle Tamis is directeur/eigenaar van PR-bureau HvdM. Samen met het team van 16 mensen ontwikkelt zij PR-strategieën en -campagnes met maatschappelijke impact. Dit doet zij onder andere voor Samsung, Arla Foods en diverse ministeries. Daniëlle is in 1999 afgestudeerd bij Betteke van Ruler aan de Vrije Universiteit in Beleid, Communicatie en Organisatie.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 170,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht:
Leden: €85,00
Young Logeion: €42,50
Niet-leden: €170,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 2 december 2019. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.