Over Communicatie in positie – prof.dr. Betteke van Ruler

Communicatie in positie – prof.dr. Betteke van Ruler

Wat is jouw visie op communicatie en hoe past die bij jouw rol?

Inclusief het boek ‘Communicatie in positie in 3 stappen’ t.w.v. €34,95.

De kijk op communicatie en de rol van de communicatieprofessional is aan het veranderen. Waarin moet je meegaan en waarin niet en wat betekent dit dan voor jouw visie en aanpak? Hoe zorg je ervoor dat communicatie in de organisatie aandacht krijgt? En dat jouw dienstverlening past op wat nodig is? In dit zeer interactieve CommunicatieCollege stelt prof.dr. Betteke van Ruler dit soort zaken aan de orde. Volgens haar is er geen standaard voor ons vak, maar moet je je wel realiseren dat de positie die communicatie in de organisatie heeft, alles te maken heeft met de aandacht die ervoor is en de taken die aan de communicatieprofessional worden toebedeeld.

Tijdens dit college doet Betteke voorstellen hoe jij jezelf als communicatieadviseur in positie kunt brengen en hoe je beter tot je recht kunt komen als deskundige gesprekspartner. Zij ziet communicatie als een basisproces en zelfs als een productiefactor. Hoe zie jij dat eigenlijk? Onder leiding van Daniëlle Tamis (directeur/eigenaar van PR-bureau HvdM) gaan we met elkaar in gesprek. Wat betekent agile werken, de dialoog aangaan en je bemoeien met de purpose van de organisatie, om maar eens een paar kwesties van vandaag te noemen? Het wordt gegarandeerd een college met veel stof tot nadenken, mis het niet!

Nieuwsgierig geworden naar dit CommunicatieCollege? Lees hier alvast het interview met Betteke van Ruler.

Dit CommunicatieCollege is een initiatief van Logeion en haar Centrum Strategische Communicatie (CSC). Het CSC is de plek waar de communicatiewetenschap en -praktijk elkaar ontmoeten. Onderzoekers en docenten (van universiteiten, hogescholen en particuliere onderwijsinstellingen) en communicatieprofessionals verkennen elkaars werkterrein, delen kennis en ontwikkelen samen relevante onderzoeksvragen. De verdieping en verrijking die deze ontmoetingen opleveren geven richting aan de verdere professionalisering van het vak communicatie. Voor meer informatie, zie de website van het Centrum Strategische Communicatie.Dit CommunicatieCollege wordt mede mogelijk gemaakt door Babbage Company.Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 170,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht:
Leden: €85,00
Young Logeion: €42,50
Niet-leden: €170,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 2 december 2019. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.